به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، سیدمحسن ابوترابی، رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان البرز با بیان این که طی3 ماهه اول امسال بر کشتار بهداشتی چهار میلیون و ۱۸۳ هزار قطعه مرغ نظارت داشتند، گفت: طی نظارتهای بهداشتی بر کشتار طیور در کشتارگاههای استان ۱۴ هزار و ۹۴۲ قطعه لاشه مرغ به دلایل مختلف از چرخه مصرف خارج و ضبط شد.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی دامپزشکی استان البرز افزود: همچنین در این مدت ۵۲ هزار و ۲۲۱ راس دام سنگین و سبک و شترمرغ در کشتارگاهها ذبح شدند که نظارتهای بهداشتی منجر به ضبط ۶ هزار و ۴۰۵ کیلوگرم لاشه این دامها شد.
ابوترابی گفت: در سه ماهه اول سال جاری ۱۲ هزار و ۲۴۳ مورد بازدید از کشتارگاه ها، مراکز عرضه، فروشگاه ها، رستورانها و مراکز بسته بندی فراوردههای خام دامی انجام شد که کارشناسان این بخش با ۲۹۳ مورد غیربهداشتی مواجه شدند که منجر به ضبط ۵۵ هزار و ۴۲ کیلوگرم انواع فراوردههای خام دامی شد.
منبع: ایرنا
انتهای پیام/د.خ