در گزارش زیر دستور پخت لپه پلو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم دستور پخت لپه پلو را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

برنج شش پیمانه
لپه یک و نیم پیمانه
گوشت گوسفندی ۷۵۰ گرم
پیاز یک عدد
روغن مایع سه قاشق غذاخوری
کره ۵۰ گرم
زعفران دم‌کرده دو قاشق غذاخوری
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه لپه پلو

گوشت را ریز خرد کرده و با پیاز خلال شده و روغن تفت می‌دهیم.
سپس فلفل، زردچوبه و آب را اضافه کرده و با حرارت ملایم گوشت را می‌پزیم.
لپه را جداگانه پخته و به گوشت اضافه می‌کنیم تا ۱۰ دقیقه با هم بپزند و لپه طعم گوشت بگیرد.
برنج را آبکش می‌کنیم، مواد آماده شده را با زعفران، فلفل و نمک مخلوط کرده و لابه‌لای برنج آبکشی می‌ریزیم و دم می‌کنیم. وقتی برنج به بخار افتاد کره آب‌شده را نیز روی آن اضافه می‌کنیم. اگر کره یا روغن را قبل از به بخار افتادن برنج اضافه کنیم برنج، کره و روغن را جذب نکرده و ته قابلمه می‌رود.
برای ته دیگ می‌توان دو زرده تخم‌مرغ، دو قاشق ماست، دو قاشق کره و یک قاشق زعفران آب‌شده را با مقداری برنج مخلوط کرده ته قابلمه ریخته و صاف می‌کنیم.

منبع:دلگرم

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زهرا
۱۵:۳۰ ۲۹ تير ۱۴۰۰
ما به این غذا می گیم قیمه پلو