به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
رزماری تازه ساتوری شده:۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:¼ پیمانه
سیر:۲ حبه
نمک و فلفل:به میزان لازم
مرغ:یک عدد
آب لیمو ترش:¼ پیمانه
(می توان به جای رزماری تازه از ۱ قاشق غذاخوری رزماری خشک استفاده نمود)
طرز تهیه مرغ گریل شده تاسکنی
مرغ را به ۸ یا ۱۰ قسمت تقسیم میکنیم. کباب پز یا منقل را روشن میکنیم.
در یک قابلمه مناسب، ۱/۳ پیمانه آب و رزماری را میریزیم و آن را روی حرارت میگذاریم تا به جوش آید.
پس از به جوش آمدن، آن را از روی حرارت بر میداریم و روی آن را میپوشانیم و به مدت ۵ دقیقه میگذاریم بماند. سپس آن را داخل غذاساز (بِلِندر) میریزیم، روغن و سیر را به آن اضافه کرده و آن را با کمی نمک و فلفل مزه دار میکنیم. مخلوط مواد را با غذاساز میزنیم تا به صورت پوره در آید. سپس میگذاریم تا خنک شود.
این مخلوط را روی مرغها میریزیم و مرغها را به این مواد آغشته میکنیم و به مدت ۱۵ دقیقه در دمای اتاق - و یا بهتر از آن یک شب در یخچال میگذاریم تا مرغها مزه دار شوند.
مرغها را از مواد خارج میکنیم و آنها را روی گریل داغ میگذاریم. در حین کباب شدن، کمی آب لیمو ترش تازه روی آنها میریزیم و آنها را به مدت ۲۰ الی ۳۰ دقیقه کباب میکنیم. این مرغها را با سبزیجات گریل شده و برشته سرو میکنیم.
منبع:پارسینه
انتهای پیام/