به گزارش حوزه فناوری گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین پیکره گفتوگوی روزمره زبان فارسی بر پایه یادگیری ماشینی، یادگیری عمیق و با هدف بومیسازی این فناوری، توسط یک شرکت دانشبنیان به تولید رسیده است تا برای مدیریت ارتباط با مشتری، دستیارهای صوتی و محاورهسازی سامانههای تبدیل گفتار به متن، مورد استفاده قرار گیرد.
پیکره گفتگو روزمره زبان فارسی با بهرهگیری از هوشمصنوعی و فناوری یادگیری عمیق، بیش از ۱۰۰ هزار گفته برچسب گذاری شده را با بررسی فیلمها، سریالهای ایرانی و بیش از ۷۰۰ هزار گفته برچسب گذاری شده شبکههای مجازی در خود ذخیره دارد و هنگام همصحبتی و یا ارائه راهنمایی به شما از آنها استفاده میکند.
در واقع هوش مصنوعی امکان یادگیری از تجربیات و انجام وظایف انسان را برای ماشینها فراهم میکند و میتواند همنشین و شنونده خوبی برای کاربر باشد. همچنین متناسب با برنامهای که برای آن تعریف میشود، امکان راهنمایی و پاسخگویی به سوالات شما را در وبسایتها و سایر بسترها فراهم میکند.
این شرکت تنها شرکت دانشبنیان در حوزه هوش مصنوعی است که در سال ۹۳ و به همت جمعی از جوانان متخصص از دانشگاههای برتر ایران تاسیس شد. از دیگر اقدامات و فعالیتهای این شرکت میتوان به تولید نخستین سکوی هوش مصنوعی آنلاین در ایران نام برد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/