مسعود بلدی سرپرست اداره صمت اندیکا در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: عداد ۲۶ واحد نانوایی در سطح شهرستان فعال هستند وبینار آموزشی برای آنها شهرستان برگزار شد و نکات اصولی و بهداشتی در زمینه پخت نان به آنها ارائه شد.
او در ادامه با بیان اینکه آموزش پخت نان، تهیه خمیر، خمیر استاندارد و رعایت اصول بهداشتی به نانوایان ارائه شد، افزود: روشهای نوین پخت نان به نانوایان ارائه میشود تا شاهد ارتقای کیفیت نان در شهرستان باشیم.
بلدی با اشاره به اینکه پیش از این کارگاه آموزشی تحت عنوان روشها و شیوههای نوین پخت نان با حضور متصدیان واحدهای نانوایی در سطح شهرستان برگزار شد، بیان داشت: بیشتر دستگاه و تجهیزات واحدهای نانوایی بروز و مدرن هستند و تنها تعدادی از آنها دارای تجهیزات قدیمی هستند.
سرپرست اداره صمت اندیکا تصریح کرد: رایزنیهای لازم به منظور پرداخت تسهیلات جهت خرید و بروز رسانی دستگاهها و تجهیزات پخت آنها در دستور کار قرار خواهد گرفت.
انتهای پیام/م