تورج نوروزی معاون بهبود تولیدات گیاهی خوزستان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، گفت: کشت سورگوم در خوزستان سابقه دیرینه دارد و هرساله بین ۳ الی ۴ هزار هکتار از اراضی کشاورزی شوش، دشت آزادگان، حمیدیه، شادگان، باوی و ماهشهر به کشت این محصول اختصاص می یابد.
او افزود: در خوزستان کشت سورگوم به صورت علوفه سبز مورد نیاز است که به صورت مکانیزه انجام و کشت این محصول از اوایل اردیبهشت ماه آغاز و در طول دوره رشد این علوفه سبز ۴ تا ۵ چین برداشت میشود.
نوروزی بیان داشت: سورگوم توانایی تولید علوفه زیادی را دارد و میانگین عملکرد آن ۶۵ تا ۷۰ تن در هکتار است که دارای ارزش غذایی بالایی برای خوراک دام بوده و سازگار با شرایط آب و هوایی خوزستان است، همچنین مصرف تازه آن از سوی دام و قرار گرفتن در تناوب زراعی استان از نکات مهم کشت سورگوم است.
سورگوم گیاهی است از مجموعه غلاتها که در ایران از آن به عنوان ذرت خوشهای نام برده میشود.
انتهای پیام/ق