به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه حلوای انبه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
انبه یکی از میوههایی است که خواص بیشماری دارد و بخاطر شیرینی زیادش از آن دسرهای خوشمزه ای درست می کنند. یکی از این دسرها که باب طبع خانواده های ایرانیست حلواست که ما می خواهیم انبه و حلوا را با هم مخلوط کنیم و یک حلوای خیلی خوشمزه و خوش عطر را آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه حلوای انبه:
آرد قنادی ۱/۲ پیمانه
آرد سمولینا ۱/۲ پیمانه
شکر ۱ و نیم پیمانه
انبه پوره شده ۱ پیمانه
روغن و کره مجموعا ۵۰ گرم
شیر ۲/۳ پیمانه یا ۱۳۰ گرم
هل پودر شده ۱/۲ قاشق چایخوری
زعفران آب کرده به میزان لازم
خلال بادام برای تزیین
دستور پخت حلوا انبه:
برای شروع کار ما نیاز داریم که آرد را الک کنیم. آرد سفید و آرد سمولینا را با هم مخلوط می کنیم و الک می کنیم. آرد الک شده را داخل تابهای مناسب با حرارت ملایم و با حوصله تفت می دهیم تا خامی آرد گرفته شود و رنگ آرد به رنگ کرم تقریبا طلایی برسد.
باید آرد را مدام هم بزنید تا نسوزد و ته نگیرد. اگر آرد سمولینا در دسترس نبود می توانید از همان آرد سفید جایگزین کنید، ولی تردی این حلوا از آرد سمولیناست.
بعد از اینکه حلوا به رنگ مناسب رسید باید روغن و کره را که روی هم ۵۰ گرم می شود را به آرد اضافه کنیم و با کمی حرارت بیشتر روغن را به مدت ۱ دقیقه با آرد تفت می دهیم.
روغن را به خاطر روان شدن حلوا و کره را بخاطر عطر و طعم دلپذیر حلوا استفاده می کنیم. هنگامی که آرد و روغن در حال تفت داده شدن هستند بخشی از رنگ حلوا نیز در حین همین تفت دادن تغییر می کند.
سپس انبه را پوره می کنیم و از صافی رد می کنیم تا هیچ دانه ای داخلش نباشد. شکر را با انبه مخلوط می کنیم و این مخلوط را به آردمان اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مواد یکدست شود.
در این مرحله از طرز تهیه حلوا انبه شیر را داغ می کنیم و با مقداری زعفران دم کرده و هل مخلوط می کنیم و به حلوا اضافه می کنیم و روی حرارت متوسط این مواد را هم می زنیم تا غلیظ شوند و به اصطلاح حلوا جمع شود و آبش گرفته شود.
حلوای آماده شده از ظرف جدا می شود. اگر بخواهید حلوا را داخل قیف بریزید باید کمی آبکی تر و شل تر بردارید. همچنین می توانید حلوا را قالبی هم تزیین کنید به این صورت که داخل قالب نظر را چرب کنید کمی از حلوا را داخل آن محکم فشار دهید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. بعد روی آن را با خلال پسته یا ترافل تزیین کنید.
خواص انبه
انبه به تنظیم سطح انسولین در خون کمک میکند. در یک داروی خانگی سنتی برگ های آن را در آب جوشانده، شب تا صبح در آب خوابانده و بعد جوشانده را صبح مصرف میکردند. انبه همچنین شاخص گلیسمی پایینی دارد (۶۰-۴۱) به همین علت مصرف متوسط از آن سطح قند خون را بالا نخواهد برد.
تحقیقات نشان می دهد که ترکیبات آنتی اکسیدان انبه از سرطان های روده، سینه، خون و پروستات پیشگیری میکند. این ترکیبات شامل کرستین، ایزوکرستین، استراگالین، فیستین، اسید گالیک و متیلگالات و همچنین آنزیم های مختلف است.
پوست و عصاره انبه حاوی اوروشیول است، ماده شیمیایی موجود در پیچک سمی آمریکایی و سماق سمی که میتواند در برخی افراد ایجاد حساسیت کند. برخی فروشندگان برای رسیده کردن انبه از کاربید کلسیم استفاده میکنند که ممکن است مشکلات جدی برای سلامتی ایجاد کند، به همین دلیل بهتر است از انبه ارگانیک استفاده کنید.
انبه منبع ویتامین E می باشد. با این حال ارتباط خوب بین میل جنسی و ویتامین E ابتدا با یک کلیت بخشی اشتباه روی تحقیقات بر روی موشهای آزمایشگاهی ایجاد شد و تحقیقات بیشتر نشان داده است که مقدار متعادل از آن در این زمینه مفید است.
پاپایا تنها میوه ای نیست که حاوی آنزیم هایی است که پروتئین را تجزیه می کنند. میوههای زیادی مثل انبه نیز هستند که این خاصیت مفید را دارند. فیبر موجود در انبه همچنین به هضم و دفع غذا کمک میکند.
منبع:دلگرم
انتهای پیام/