در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه اسلايس بادام و خامه  را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.


بیشتر بخوانید


مواد لازم

خامه..... ۱۲۵ میلی‌لیتر (یک‌دوم پیمانه)

شکر.... ۸۰ گرم

وانیلین...... یک‌چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ...... ۲ عدد

آرد..... ۱۵۰ گرم

بیکینگ‌پودر.... ۱ قاشق چایخوری

مواد لازم رویه:

کره ....۹۰ گرم

شکر..... ۶۰ گرم

خامه .....۶۰ میلی‌لیتر

آرد..... ۱ قاشق سوپخوری

پرک بادام.... ۱ پیمانه

روش‌تهیه

سینی شیرینی‌پزی ۲۵×۳۰ سانتیمتری را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه خامه، شکر، وانیلین و تخم مرغ‌ها را در کاسه‌ی مناسبی بریزید و با مفتول دستی بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد و بیکینگ‌پودر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. حالا مایه‌ی به دست آمده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای ۱۸۰ درجه‌ی سانتیگراد، بپزید. اکنون مواد رویه را روی این لایه بریزید و ۱۵ دقیقه‌ی دیگر شیرینی را بپزید تا طلائی‌رنگ شود. اینک صبر کنید شیرینی در قالب خنک شود. بعد آن را به اندازه‌ی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی رویه: کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آن‌گاه شکر، خامه و آرد را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بادام را بیفزائید و مخلوط کنید.

نکته‌ی خواندنی

بادام حاوی منیزیم، پتاسیم و سدیم است که باعث کاهش کلسترول LDL خون و بهبود خونرسانی و غذارسانی به سلول‌های عروق سرخرگی و سیاهرگی قلب می‌شود و ۴۵ درصد خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی و عروقی را کاهش می‌دهد.

منبع: شور و شیرین 

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.