به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه اسلايس بادام و خامه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
خامه..... ۱۲۵ میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
شکر.... ۸۰ گرم
وانیلین...... یکچهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ...... ۲ عدد
آرد..... ۱۵۰ گرم
بیکینگپودر.... ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
کره ....۹۰ گرم
شکر..... ۶۰ گرم
خامه .....۶۰ میلیلیتر
آرد..... ۱ قاشق سوپخوری
پرک بادام.... ۱ پیمانه
روشتهیه
سینی شیرینیپزی ۲۵×۳۰ سانتیمتری را چرب کنید و با کاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه خامه، شکر، وانیلین و تخم مرغها را در کاسهی مناسبی بریزید و با مفتول دستی بزنید تا مخلوط شوند. سپس آرد و بیکینگپودر را به آن بیفزائید و مخلوط سازید. حالا مایهی به دست آمده را در سینی بریزید و به مدت تقریبی ۱۵ دقیقه در فر (تاون) گرمشده با دمای ۱۸۰ درجهی سانتیگراد، بپزید. اکنون مواد رویه را روی این لایه بریزید و ۱۵ دقیقهی دیگر شیرینی را بپزید تا طلائیرنگ شود. اینک صبر کنید شیرینی در قالب خنک شود. بعد آن را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی رویه: کره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق آب کنید. آنگاه شکر، خامه و آرد را بیفزائید و پیوسته هم بزنید تا مایه غلیظ شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بادام را بیفزائید و مخلوط کنید.
نکتهی خواندنی
بادام حاوی منیزیم، پتاسیم و سدیم است که باعث کاهش کلسترول LDL خون و بهبود خونرسانی و غذارسانی به سلولهای عروق سرخرگی و سیاهرگی قلب میشود و ۴۵ درصد خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی و عروقی را کاهش میدهد.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/