به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه خورش گوشت و خرما را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت بره ۴۰۰ گرم
لیمو ۱ عدد
ماست ۵۰۰ گرم
روغن کنجد یک قاشق چای خوری
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
لوبیا سبز ۲۰۰ گرم
خرما ۱۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
آب به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سالاد:
فلفل قرمز ۱ عدد
خیار ۱ عدد کوچک
لیمو ۱ عدد
سس و نمک و فلفل به مقدار لازم
گشنیز کمی
روش تهیه:
* پوست لیمو را با رنده ریز، رنده کنید و آب لیمو را نیز بگیرید.
* گوشت بره را در پوست رنده شده و آب لیمو و ماست، به مدت ۳۰ دقیقه بخوابانید.
* در این مدت، سیب زمینی را کاملاً بشویید و بدون آن که پوست آن را بکنید، آن را به اندازهی مکعبهای دو سانتیمتری خرد نمایید.
* روغن کنجد را گرم کنید و سیب زمینی را داخل آن سرخ نمایید تا طلایی رنگ شود.
* خرماها را نصف کنید و هسته آنها را بیرون بیاورید.
* شاخههای انتهای لوبیای سبز را جدا کنید و آنها را بدون این که دانههای آن را بیرون بیاورید و یا خرد نمایید، بشویید. سپس لوبیای سبز و خرما را کمی با سیب زمینی، تفت دهید. گوشت را نیز اضافه کنید. به میزان کافی آب بریزید. پیاز را به چهار قسمت برش بزنید و به سایر مواد اضافه نمایید. درب ظرف را ببندید تا آب بجوشد و گوشت روی حرارت ملایم بپزد.
* فلفل قرمز و خیار را کاملاً خرد نمایید. پوست لیمو را رنده کنید و آب آن را نیز بگیرید. سپس طعم آن را با سس و انواع چاشنیها، طبق ذائقه خود تنظیم نمایید.
بعد از پختن غذا، آن را با چند شاخه گشنیز تزئین نمایید و همراه با یک کاسه سالاد، سرو نمایید. این غذا را همراه با برنج و یا به صورت خوراک، همراه با نان، سرو نمایید.