مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر گفت: پارسال ۲۳ هزار و ۷۵۸ نفر در آزمون‌های مهارت فنی و حرفه‌ای شرکت کردند و میزان مهارتشان ارزیابی شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، عبدالمجید دراهکی مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر در نشست کمیته سنجش و مهارت آموزش فنی و حرفه‌ای استان، تعیین صلاحیت حرفه‌ای نیرو‌های کار، اعتبار دادن به تجارب فنی و حرفه‌ای و توسعه و بهبود خدمات تولیدی و کسب و کار را از اهداف آزمون‌های مهارت عنوان کرد.

او با اشاره به اینکه پارسال ۲۳ هزار و ۷۵۸ نفر در آزمون‌های مهارت فنی و حرفه‌ای حضور داشتند، افزود: در سال۱۳۹۹، تعداد ۱۷ هزار و ۸۳۵ نفر گواهینامه فنی و حرفه‌ای گرفتند.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر با اشاره به اینکه ۹ هزار و ۴۴۴ نفر در آزمون‌های برخط  شرکت کردند، ادامه داد: ۹ هزار و ۹۷۲ نفر هم در آزمون‌های هماهنگ و ۴ هزار و ۳۴۲ نفر نیز در آزمون‌های صنعت ساختمان و تفاهم نامه صنعت فرش و قالی حاضر شدند.

دراهکی به آزمون‌های پروژه‌محور کار عملی در راستای طرح ارزشیابی مهارتی با رویکرد سنجش عملکردی در استان بوشهر اشاره کرد و گفت: در بحث سنجش و صلاحیت حرفه‌ای دانش و مهارت افرادی که گواهینامه‌های مهارتی را دریافت کرده‌اند، ارزیابی می‌شوند و این کار باعث اعتبار بخشی به گواهینامه‌های صادره این سازمان می‌شود.


بیشتر بخوانید


او بیان کرد: با اجرای این طرح نظام جامع آموزش فنی‌وحرفه‌ای به سمت صلاحیت حرفه‌ای سوق داده می‌شود و برای عملیاتی کردن این طرح از مربی، آزمونگر و پژوهشگر استفاده می‌شود.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه‌ای استان بوشهر از تجهیز ۹ شهرستان استان بوشهر به مرکز آزمون برخط یا آنلاین خبر داد و گفت: فقط در شهرستان جم برای راه اندازی این مرکز مشکلاتی وجود دارد که به زودی برطرف می‌شود.

دراهکی ارائه خدمات با سرعت، کیفیت و دقت، اعلام نتایج آزمون به صورت برخط، کاهش هزینه‌های متقاضیان بخش دولتی و آموزشگاه‌های آزاد، کاهش هزینه‌های سازمان و تسریع در به روز رسانی محتوای آزمون با تغییر محتوای استاندارد‌های آموزشی را از مزایای آزمون الکترونیکی دانست.

انتهای پیام/ک

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.