معاون آموزشی جهاددانشگاهی بر ضرورت توجه به بحث آموزش برای تحقق اهداف شورا‌های شهر و روستا تاکید کرد.

محمد صادق بیجندی معاون آموزشی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: نقش و جایگاه ویژه شورا‌های شهر و روستا در تحقق جامعه توسعه یافته در تمامی حوزه ها، ضرورت تقویت و کارآمدی بیش از پیش منتخبین ریاست جمهوری و شورا‌های شهر و روستا در سال ۱۴۰۰ را می‌طلبد.

او افزود: این امر مهم محقق نمی‌شود مگر اینکه به آموزش‌های لازم قبل از شروع به کار شورا‌های شهر و روستا و همچنین در طول دوران خدمت این عزیزان در قالب یک نظام و ساختار هدفمند و برنامه محور اجرا شود.

بیجندی به نقش و جایگاه نهاد‌های توسعه‌ای در کشور‌های مختلف برای ایفای نقش‌های اینچنینی اشاره کرد و افزود: جهاد دانشگاهی با بهره مندی از ظرفیت‌های پژوهشی، فرهنگی و آموزشی این آمادگی را دارد تا با توجه به توانمندی‌ها و تجارب در این حوزه، به منتخبین مردم در شورا‌های شهر وروستا در بیش از ۱۶۰ مرکز آموزشی در کشور به صورت حضوری با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و به صورت ترکیبی (حضوری و غیر حضوری) یا غیر حضوری (مجازی) با بهره مندی از سامانه‌های اختصاصی آموزش و آزمون مجازی آموزش‌های مورد نظر را ارائه کند.

معاون آموزشی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی با توجه به برگزاری انتخابات شورا‌های شهر و روستا، ضمن تبریک به منتخبین مردم صبور ایران گفت: انتظار مردم از ساختار شورا‌های شهر و روستا پس از چند دوره، تحول و نوآوری مبتنی بر توسعه همه جانبه در مدیریت شهری و روستایی است.

او افزود: مردم از منتخبین خود ارائه خدمات و فعالیت مبتنی بر برنامه ریزی و اجرا بر اساس اصول و مبانی علمی مدیریت شهر و روستا که حاصل تجربیات موفق ملی و بین المللی است را انتظار دارند.

معاون آموزشی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی اضافه کرد: در تحقق این امر مهم لازم است که مدیریت ارشد وزارت کشور و نمایندگان محترم مجلس قبل از شروع فعالیت شورا‌ها و سپس در دوران فعالیت آن‌ها یک برنامه جدی برای آموزش، به روز رسانی و توانمندی داشته باشند.

بی توجهی به آموزش؛ چالشی برای بروز مشکلات مدیریت شهری

بیجندی ادامه داد: اگر به عملکرد شورا‌ها در چند دوره گذشته در دو حوزه شهر و روستا در گستره ملی نگاه کنیم متوجه می‌شویم علی رغم موفقیت‌ها و دستاورد‌های قابل قبول، اما متاسفانه به دلیل کم توجهی به نقش و جایگاه آموزش مداوم در حوزه تصمیم سازی و اجرا در مدیریت شهری، چالش‌های جدی در این بخش به وجود آمده که باعث مشکلات متعددی شده است.

او در پاسخ به این سوال که چه آموزش‌هایی برای منتخبین شورا‌ها پیشنهاد می‌شود، اظهار کرد: بر اساس ارزیابی‌ها و مذاکره با خبرگان و صاحب نظران دوره‌های آموزشی مختلفی با توجه به نیازسنجی و سطوح مختلف منتخبین مانند دوره‌های آموزشی ویژه توانمندسازی مدیران متخصص در سه حوزه توانمندسازی فردی و افزایش مهارت‌های اجتماعی و مهارت‌های مدیریت و سازمانی و خلق سازمان‌های آموزنده و دانش محور در قالب کارگاه‌های آموزشی می‌توان اشاره کرد.

معاون آموزشی و کارآفرینی جهاد دانشگاهی در پایان اظهار امیدواری کرد: مدیران و مسئولین و دستگاه‌های ذی ربط باید فرصت مناسب قبل از شروع به کار دور جدید شورا‌های شهر و روستا را برای آموزش‌های قبل از خدمت جدی بگیرند.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار