استودیوی صوتی تصویری و مرکز هنر و رسانه دانشگاه شیراز با عنوان "ماهوت" با اعتباری بالغ بر ۶ میلیارد ریال، راه‌اندازی و طی مراسمی رسما افتتاح شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، طی مراسمی با حضور رئیس و جمعی از مسئولان دانشگاه شیراز، استودیوی صوتی تصویری و مرکز هنر و رسانه‌ی دانشگاه شیراز، که ۶ میلیارد ریال صرف احداث و تجهیز آن شده است، با عنوان "ماهوت" رسما افتتاح شد.

رئیس دانشگاه شیراز ضمن ابراز خرسندی از این اتفاق، مرکز هنر و رسانه دانشگاه شیراز را زمینه‌ساز شکوفایی ایده‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای دانشجویان دانست و گفت: امروز مرکز هنر و رسانه‌ی دانشگاه شیراز با زیرساخت‌های ویژه‌ای گشایش می‌یابد و می‌توان گفت در کشور کم‌نظیر است.

حمید نادگران این مرکز را برای توانمندسازی بیشتر دانشجویان درزمینه‌ی تولید محتوای فرهنگی، پژوهشی و آموزشی مؤثر دانست و افزود: این مرکز با دارابودن یک استودیوی حرفه‌ای، می‌تواند نه تنها نیاز‌های دانشگاه، دانشجویان و اساتید را در درون دانشگاه برطرف سازد؛ بلکه می‌تواند پاسخ‌گوی تولید محتوای دانشگاهی برای عرضه در عرصه‌های بین‌المللی نیز باشد؛ کاری که تا کنون در هیچ‌کدام از دانشگاه‌های کشور انجام نشده است.

او بهره‌گیری همه‌ی بخش‌های دانشگاه شیراز از این توانمندی را خواستار شد و ادامه داد: این مرکز در زمینه‌ی تولیدات فرهنگی-هنری می‌تواند به پویایی و پرورش هنر‌های دانشجویان از یک سو و بسترسازی امیدآفرینی، شادی‌بخشی و آگاهی‌دهی به دانشجویان، کارمندان، اساتید و خانواده‌های آنان ازسوی دیگر کمک کند.

واعظی معاون فرهنگی‌اجتماعی دانشگاه شیراز نیز راه‌اندازی مرکز هنر و رسانه دانشگاه شیراز را بسترساز پویایی بیشتر فرهنگی و رسانه‌ای در دانشگاه دانست و گفت: این مرکز پیش‌از هرچیز دانشگاه را در زمینه‌ی زیرساخت‌های فرهنگی و خدماتی خودکفا می‌کند تا بسیاری از نیاز‌های دانشگاه، به دست خود دانشجویان و دانشگاهیان به سرانجام برسد.

مدیر فرهنگی دانشگاه نیز اهداف اصلی احداث این مرکز را تولیدات رسانه‌ای در زمینه‌های مختلف؛ ایجاد زمینه‌ی کسب درآمد و کارآفرینی برای دانشجویان؛ ایجاد زیست‌بوم نوآورانه و فناورانه در زمینه‌ی تولید محتوا؛ شناسایی و پرورش دانشجویان مستعد در زمینه‌های فعالیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای؛ ایجاد مشارکت، تعامل و ارتباط سازنده و مفید با واحد‌های درون و برون‌دانشگاهی و ارائه‌ی خدمات و تولیدات مفید و فاخر فرهنگی به واحد‌های درون و برون دانشگاهی برشمرد.

علی حفیظی ادامه داد: پیش‌بینی می‌شود بیش از ۷۰دانشجو بتوانند پس از اعلام فراخوان، ثبت‌نام، مصاحبه، سطح‌بندی و آموزش‌های تکمیلی در این مرکز به‌صورت پاره‌وقت مشغول به کار شوند. استفاده از ظرفیت دانشجویان همراه با آموزش هدفمند می‌تواند آنان را برای کارآفرینی پس از دانش‌آموختگی نیز آماده کند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار