به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، سام مردانی معاون بهبود تولیدات دامی جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: با راه اندازی سامانه رهتاب، فرایند توزیع مرغ از مرغداری تا کشتارگاه و در نهایت فروشگاههای توزیع، ساماندهی میشود.
او افزود: روزانه ۹۰ تا ۱۱۰ تُن مرغ کشتار میشود در حالی که نیاز بازار استان ۶۰ تا ۷۰ تُن است.
بیشتر بخوانید
مردانی اضافه کرد: ماهانه برای تأمین نیاز استان به یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه مرغ نیاز است، این در حالی است که بیش از این میزان در استان کشتار میشود.
او گفت: در سه ماهه نخست امسال نزدیک به چهار میلیون و ۱۰۰ هزار قطعه جوجهریزی شد.
مردانی تصریح کرد: مرغ موجود در استان دو میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه از جوجه یک روزه تا مرغ، آماده کشتار است که در این خصوص هیچ گونه کمبودی در استان وجود ندارد.
او ادامه داد: با تکمیل چرخه نظارت بر تولید و توزیع مرغ از مرغداری تا فروشگاه ها، شاهد کاهش خروج مرغ از استان خواهیم بود.
انتهای پیام/ع