به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، بهرام سرمست استاندار قم روز سهشنبه در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان قم در سالن کرامت استانداری بیان کرد: نباید نسبت به پرداخت تسهیلات رونق تولید و سایر تسهیلات بانکی به شرکتهای دانش بنیان غفلت شود و نیاز است حمایت از این پیشرانهای اقتصادی در اولویت برنامههای دستگاههای اجرایی استان باشد.
استاندار قم در ادامه با اشاره به عملکرد خوب سازمان صنعت، معدن و تجارت قم در حمایت از صنعتگران، افزود: استان قم در زمینه تحقق هدفگذاریهای صورت گرفته در حوزه تولیدهای صنعتی جایگاه مناسبی دارد و حتی با تلاش صورت گرفته از برنامهریزیهای انجام شده نیز جلوتر است.
سرمست از اقدامهای سازمان جهاد کشاورزی قم برای گسترش فعالیتهای اقتصادی در این بخش نیز تقدیر کرد و گفت: عملکرد ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان برای رسیدن به نتیجه مورد نظر به طور مستمر توسط واحدهای نظارتی کنترل میشود و این موضوع از جمله عوامل موفقیت برنامههای دستگاههای اقتصادی فعال در قم است.
او گفت: در فصل تابستان برنامه بازدیدهای میدانی ستاد تسهیل و رفع موانع تولید قم از واحدهای فعال اقتصادی در مناطق مختلف استان افزایش یافته و به طور میانگین هر ماه سه جلسه ستاد تسهیل به صورت میدانی و یک جلسه در قالب جلسه ستادی برگزار خواهد شد.
استاندار قم با اشاره به این که با این اقدام، مدیران دستگاههای اجرایی استان از نزدیک با مسائل و مشکلهای تولیدکنندگان آشنا شده و برای کمک به فعالان اقتصادی تلاش خواهند کرد، بیان کرد: نتیجه فعالیتهای انجام شده برای حمایت از تولید در استان قم اکنون در ایجاد واحدهای تولیدی جدید و همچنین راه اندازی واحدهای راکد به خوبی نمایان است.
حجم سرمایهگذاری انجامشده برای واحدهای صنعتی قم فراتر از ۷۳ هزار میلیارد ریال است که با این حجم از سرمایهگذاری صورت گرفته در حدود ۲ هزار و ۴۰۰ واحد صنعتی و تولیدی استان برای بیش از ۶۰ هزار تَن فرصت اشتغال ایجادشده است، قم دارای هفت شهرک صنعتی شکوهیه، الغدیر، چاپ و نشر، سلفچگان، محمودآباد، ثامنالائمه (ع) - قنوات - و فناوری اطلاعات و ارتباطات (I.C.T) و چهار ناحیه صنعتی خورآباد، دستجرد، سیرو و طغرود است که هرکدام از آنها موقعیت ممتازی برای توسعه سرمایهگذاری، تولید و اشتغال دارد.
انتهای پیام/ح