به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، سید محمدرضا غفوری معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق قم ، با اشاره به ناحیه بندی کل مناطق کشور و قرارگیری استان قم در منطقه سه گرمسیری، افزود: مشترکین بر اساس میزان مصرف برق به سه دسته پرمصرف، خوش مصرف و کممصرف تقسیمبندی میشوند.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق قم به افزایش ۱۷ درصدی نرخ برق برای مشترکین خوش مصرف و پرمصرف از ابتدای امسال خبر داد و اضافه کرد: ۶۰ درصد از مشترکین برق استان قم جزو مشترکین خوش مصرف هستند و مصارف ماهیانه این دسته از مشترکین در ماه خرداد، تیر، مرداد و شهریور بین ۲۰۰تا ۱۰۰۰ کیلووات میباشد.
او ادامه داد: درصورتیکه در ماههای اعلامشده بیش از یک هزار کیلووات مصرف داشته باشند جزء مشترکین پرمصرف محسوب میشوند و برای این دسته از مشترکین، مصرف بیش از ۲۰۰۰ کیلووات در ماههای یاد شده با بیشترین نرخ برق محاسبه میگردد.
غفوری با بیان اینکه مشترکین میتوانند با مدیریت مصارف لوازم برقی محل کار و یا منزل خود از دسته مشترکین پرمصرف به دسته خوش مصرف و یا کممصرف جابهجا شوند، تصریح کرد: مشترکین میتوانند با نصب برنامه (برق من) وضعیت رفتار مصرفی برق خود را شناسایی و نسبت به کاهش موارد غیرضروری اقدام و برای نصب این برنامه موبایلی به سایت کافه بازار و یا گوگل پلی مراجعه کنند.
معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق قم یادآور شد: مردم میتوانند با راهکارهای بسیار ساده، اما مهم با اصلاح الگوی مصرف برق به کاهش خاموشیهای اضطراری شبکه گامهای موثری بردارند.
او گفت: مشترکین برق در صورت کاهش ۱۰ درصدی مصرف برق نسبت به مدت مشابه سال قبل از ۲۰ درصد تخفیف بهای برق استفاده کنند.
معاون شرکت توزیع نیروی برق قم به راهکارهای ساده همچون تنظیم درجه کولرگازی بر روی ۲۵ درجه، خاموش کردن لوازم برقی غیرضروری در ساعات پیکبار، استفاده از دورکند کولر آبی و عدم استفاده همزمان از لوازم برقی پرمصرف بهویژه در ساعات اوج بار (۱۲ الی ۱۸) اشاره کرد و این راهکارها را در کاهش خاموشیهای اضطراری بسیار اثربخش برشمرد.
در حال حاضر حدود ۶۰۰ هزار مشترک برق در استان قم وجود دارد؛ ۱۳ درصد برق قم در بخش کشاورزی، ۲۸.۴ درصد در بخش صنعت، ۳۶.۵۵ درصد در بخش خانگی، ۱۰.۴ درصد در بخش عمومی، ۹.۷۸ درصد سایر مصارف و ۱.۸۳ در بخش روشنایی معابر مصرف میشود.
انتهای پیام/ح