به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان، ارجمند مدیرکل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان زنجان گفت: ۹ کارگاه آموزشی صنایعدستی در رشتههای گلیمبافی، البسه محلی، پردهبافی، جاجیمبافی، مینای ملیله، چرمدوزی، سفالسازی و انگشترسازی در شهرستان های ایجرود، ابهر، سلطانیه و زنجان برگزار شد که زمینه را برای احیای مجدد و باز زندهسازی رشتههای پردهبافی و جاجیمبافی که جزو رشتههای فراموش شده بود در شهرستان طارم فراهم شد.
او افزود: در هفته صنایعدستی، مراسم تجلیل از هنرمندان ملیلهساز و کارکنان معاونت صنایعدستی با اهدای لوح تقدیر به آن ها در محل خانه هنرمندان در روز جهانی صنایعدستی، تهیه بیلبورد و بنر صنایعدستی و نصب آن در میادین مختلف شهرو بازدید از کارگاههای نمونه زنجان برگزار شد.
ارجمند ادامه داد: در خصوص شهر جهانی ملیله تصاویر و اطلاعات نقوش ملیله به ۲ زبان جهت ایجاد بانک نقوش صنایعدستی استان زنجان جمعآوری و از کارگاههای تولید ملیله چندین بار بازدید به عمل آمد.
مدیرکل میراث فرهنگی استان زنجان گفت: صدور ۲۲۲ پروانه تولید انفرادی و ۸ کارت صنعتگری، یک جواز تأسیس کارگاهی، ۱۴ فقره مجوز مستقل، ۳ فقره مجوز پشتیبان و ۲۵۰ مورد بازدید از کارگاههای صنایعدستی، از دیگر کارهای انجام شده در این حوزه بود تا در زمینه تولید محصول و رفع موانع تولید حوزه صنایعدستی گام بردارند.
ارجمند افزود: صادرات چمدانی در ۳ ماه اول امسال به ارزش ۱۰۰ هزار دلار صادرات غیررسمی و ۱۵ هزار دلار صادرات رسمی بود و برنامهریزی ما برای آینده این است که در مسیری حرکت کنیم که واسطههای صادرات محصولات کم شود و صنعتگران در زمینه فروش محصولات خود به سود بیشتر برسند.
انتهای پیام/م