عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان هرمزگان گفت: دانشگاه‌های هرمزگان با کمبود اعضای هیئت علمی مواجه هستند که در دولت آتی باید این مشکل حل شود.

آزاده آریانا عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان هرمزگان در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره انتظارات جامعه دانشگاهی از دولت آتی برای بهبود سیاست‌های آموزش عالی اظهار کرد: یکی از چالش‌های پیش روی آموزش عالی حقوق اعضای هیئت علمی است که در دولت آتی باید برای افزایش مقدار آن تصمیم گیری شود.

او افزود: در حال حاضر میزان حقوق اعضای هیئت علمی افزایش یافته، اما تغییرات فاحشی در آن دیده نشده است و متناسب با حقوق اعضای هیئت علمی وزارت بهداشت نیست؛ بنابراین اعضای هیئت علمی در خصوص این موضوع دچار دغدغه‌های ذهنی هستند.

آریانا تصریح کرد: میزان حقوق یک عضو هیئت علمی وزارت بهداشت بسیار بالاتر از میزان حقوق یک عضو هیئت علمی وزارت علوم است و تفاوت‌های زیادی در این زمینه دیده می‌شود؛ بنابراین دغدغه‌های موجود استان هرمزگان در کمبود اعضای هیئت علمی است.

عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان هرمزگان ادامه داد: از دولت آتی تقاضا داریم که تعداد اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان هرمزگان به خصوص دانشگاه فنی و حرفه‌ای را افزایش دهد، با توجه به اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک دانشگاه مهارتی است باید تعداد اعضای هیئت علمی آن زیاد باشد؛ چرا که تعداد دانشجویان این دانشگاه نسبت به دانشگاه‌های آزاد، پیام نور، علمی کاربردی و ... رو به افزایش است که باید نسبت به این تعداد هم اعضای هیئت علمی در دانشگاه مستقر شوند.

آریانا گفت: دانشگاه‌های کشور دغدغه‌های متفاوتی دارند که در دولت آتی باید به آن‌ها رسیدگی شود، برای مثال در دانشگاه فنی و حرفه‌ای دغدغه موجود تعداد اعضای هیئت علمی بوده، اما در دانشگاه پیام نور جذب دانشجو با مشکل جدی مواجه است.

عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان هرمزگان اضافه کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای از نظر تجهیزات رشد خوبی داشته، اما از نظر امکانات دچار کمبود‌هایی است که نمی‌تواند به میزان کافی به دانشجویان خدمت رسانی کند و باید گفت که استان هرمزگان نسبت به سایر استان‌های دیگر کشور دچار مشکلاتی است که بایستی به آن‌ها از سوی دولت آتی رسیدگی جدی شود.

دانشجویان دانشگاه‌های دولتی سمت مدرک گرایی نمی‌روند

آریانا درباره پدیده مدرک گرایی گفت: در دانشگاه‌های دولتی پدیده مدرک گرایی دیده نمی‌شود و تنها دانشگاه‌های آزاد یا غیر دولتی دنبال این موضوع هستند و از آن جایی که جذب هیئت علمی در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بر مبنای پروسه‌های سخت و سنگین مانند: داشتن مدرک دولتی، مقاله، کتاب و ... است؛ بنابراین کیفیت مدارک علمی یا مدارک دانشگاهی بسیار مهم است و بر اساس آن تصمیمات لازم اتخاذ می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان هرمزگان افزود: دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان هرمزگان طی چند سال اخیر با افزایش زیاد دانشجو رو به رو بوده است و این افراد دنبال مدرک نبوده اند، بلکه مهارت و دانش برای آن‌ها ارزشمند است و تا زمانی که تجربه کسب نکنند به آن‌ها مدرک دانشگاهی داده نمی‌شود.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۰ ۰۹ تير ۱۴۰۰
خب حقوقشون رو بیشتر کنین تا بیان