امسال برداشت محصول زردآلوی شهرستان سامان با وجود کاهش ۴۰ درصدی این محصول به دلیل سرمازدگی به ۵۰۰ تن رسید.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، یزدان احمدزاده مدیر جهاد کشاورزی سامان گفت: امسال برداشت محصول زردآلوی شهرستان با وجود کاهش ۴۰ درصدی این محصول به دلیل سرمازدگی، به ۵۰۰ تن رسید.

او با بیان اینکه محصول زردآلوی شهرستان سامان از ارقام ملایری، آصفی، کتانی، شکم پاره، جهانگیری و تخم گردی است افزود: سطح زیر کشت زردآلو در سامان ۱۷۲ هکتار است.


بیشتر بخوانید


احمدزاده اضافه کرد: بنا بر پیش بینی‌ها قرار بود ۹۷۰ تن محصول زردآلو در سامان تولید شود، اما متاسفانه با توجه به سرمازدگی بهاره و عدم تلقیح درختان، به ۴۰ درصد محصولات شهرستان خسارت وارد شده و عملکرد شهرستان به ۵۰۰ تن کاهش یافت.

او ادامه داد: تولید زردآلو به دلیل سرمازدگی باغات در ایام عید نتوانست مسیر خوبی را طی کند و هم‌اکنون ما با کاهش تولید زردآلو مواجه هستیم و عرضه آن بسیار کاهش یافته است، همین مسئله از دلایل گران بودن این میوه است هر چند هزینه‌های جانبی از جمله هزینه بار، کارگر، بسته‌بندی و... تاثیر بسیار زیادی در قیمت تمام شده میوه‌ها دارد.

انتهای پیام/ف

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.