در گزارش زیرطرز تهیه مربای توت سفید آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه مربای توت سفید را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

توت سفید یک‌کیلو
وانیل نصف ق چ یا هل
خلال پسته برای تزیین
شکر سه لیوان (دسته دار فرانسه)
آب یک لیوان
آب لیموترش سه ق غ

طرز تهیه:

مربای توت را باید از توت‌های درشت و تقریبا نارس تهیه کرد تا توت‌ها داخل مربا له نشود بخاطر همین وقتی توت سفید رو تهیه کردین رسیده‌ها را جدا کرده و نوش جان کنید و بقیه را برای مربا نگه دارین توت‌ها را تمیز کرده و خوب بشویید و آبکش کنید و سپس لابلای آن‌ها مانند توت فرنگی شکر بریزین و یکشب اجازه بدین تا در یخچال بمونه و آبشو پس بده.

قبل از پخت با حرکت دادن ظرف توت آن‌ها را زیر و رو کنید تا شکر به همه جای توت‌ها برسه روز بعد به ظرف حاوی توت یک لیوان آب ریخته و روی شعله‌ی تند قرار داده تا زودتر بجوش بیاد حین پخت کف روی توت‌ها رو بردارید در این موقع هل را اضافه کرده و حدود بیست دقیقه اجازه بدین تا توت‌ها کاملا پخته و جا افتاده بشن وقتی شهد مربا کاملا قوام آمد و آماده شد آب لیمو ترش را اضافه کرده شعله رو خاموش کنید و یک روز داخل همون ظرف بزارید بمونه بعد داخل ظرفی که میخوایین مربا رو نگهداری کنید ریخته و داخل یخچال و یا برای مدت طولانی میتونید مثل من داخل فریزر نگهداری کنید.. اگر از وانیل برای عطر مربا استفاده میکنید بعداز خاموش کردن شعله وانیل را بهش اضافه کنید.

منبع: آشپزی خونگی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۷ ۰۸ تير ۱۴۰۰
من که توت سفید نمی بینم. فکر چند سال هست که من توت سفید رو ندیده ام
یادش به خیر
وقتی بچه بودم، 10 کیلیو می گرفتیم که چه حالی می داد