به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه مربای توت سفید را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
توت سفید یککیلو
وانیل نصف ق چ یا هل
خلال پسته برای تزیین
شکر سه لیوان (دسته دار فرانسه)
آب یک لیوان
آب لیموترش سه ق غ
طرز تهیه:
مربای توت را باید از توتهای درشت و تقریبا نارس تهیه کرد تا توتها داخل مربا له نشود بخاطر همین وقتی توت سفید رو تهیه کردین رسیدهها را جدا کرده و نوش جان کنید و بقیه را برای مربا نگه دارین توتها را تمیز کرده و خوب بشویید و آبکش کنید و سپس لابلای آنها مانند توت فرنگی شکر بریزین و یکشب اجازه بدین تا در یخچال بمونه و آبشو پس بده.
قبل از پخت با حرکت دادن ظرف توت آنها را زیر و رو کنید تا شکر به همه جای توتها برسه روز بعد به ظرف حاوی توت یک لیوان آب ریخته و روی شعلهی تند قرار داده تا زودتر بجوش بیاد حین پخت کف روی توتها رو بردارید در این موقع هل را اضافه کرده و حدود بیست دقیقه اجازه بدین تا توتها کاملا پخته و جا افتاده بشن وقتی شهد مربا کاملا قوام آمد و آماده شد آب لیمو ترش را اضافه کرده شعله رو خاموش کنید و یک روز داخل همون ظرف بزارید بمونه بعد داخل ظرفی که میخوایین مربا رو نگهداری کنید ریخته و داخل یخچال و یا برای مدت طولانی میتونید مثل من داخل فریزر نگهداری کنید.. اگر از وانیل برای عطر مربا استفاده میکنید بعداز خاموش کردن شعله وانیل را بهش اضافه کنید.
منبع: آشپزی خونگی
انتهای پیام/
یادش به خیر
وقتی بچه بودم، 10 کیلیو می گرفتیم که چه حالی می داد