به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،امروز قصد داریم طرز تهیه کتلت پاکستانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۲ عدد سیب زمینی (۲۰۰گرم)
۱ عدد پیاز (۱۰۰گرم)
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
نصف فلفل دلمهای
۱ عدد هویج درست رنده شده
تره و گشنیز ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۳ عدد همزده
آرد یا پودر سوخاری یک قاشق غذاخوری
نمک ۲ قاشق مرباخوری
زردچوبه یک قاشق مرباخوری
کاری یک قاشق مرباخوری
فلفل سیاه یک قاشق چایخوری
فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری
دستور تهیه:
اول از همه سیب زمینی رو ریز رنده میکنیم و کاملا آب سیب زمینی رو میگیریم. پیاز رو رنده درشت کرده و آب اون هم میگیرم. سیب زمینی، پیاز، هویج درشت رنده شده، فلفل دلمهای نگینی، تره و گشنیز خورد شده، گوشت چرخ کرده ارد و ادویهها و تخم مرغ همزده رو ترکیب میکنیم.
خوب هم میزنیم ۱۵ دقیقه زمان میدیم تا خمیرمون عمل بیاد (نرم بشه) تابه نچسب رو داغ میکنیم، روغن به اندازهای که تا نصع کتلتها آغشته به روغن باشه میریزیم (خیالتون راحت باشه به خاطر وجود ارد و تخم مرغ جذب روغنش کم هست) وقتی روغن کاملا داغ شد کتلتها رو توی روغن داغ میزاریم. وقتی لبهها تغییر رنگ داد بر گردونید تا طرف دیگه هم سرخ بشه. خیار و هویج رو با رنده چند کاره رشته کردم.
منبع: آشپزی خونگی
انتهای پیام/