به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، غفاریان، مسئول مرکز خدمات کشاورزی دهستان شیرکوه، این دهستان را بزرگترین تولید کننده گلاب و انواع عرقیجات در استان یزد عنوان کرد و گفت: کشاورزان این دهستان سالیانه هزار و ۵۰۰ تن گلاب و انواع عرقیجات تولید میکنند.
او سابقه تولید عرقیجات در این دهستان را بیش از ۱۵۰ سال اعلام کرد و افزود: ۵۷ واحد سنتی و سه واحد صنعتی با میزان تولید بیش از هزار و ۵۰۰ تن فرآورده و با تنوع بی نظیر ۱۳۰ نوع محصول در این زمینه فعال است.
غفاریان خصوصیات گل محمدی تولید شده در دهستان شیرکوه را طول دوره طولانی گلدهی، کیفیت بالای گل و اسانس و همچنین عملکرد بالای تولیدی آن دانست و گفت: تولید گلاب در دهستان شیرکوه از نیمه دوم اردیبهشت ماه آغاز و تا نیمه تیرماه ادامه دارد و تولید عرقیجات از اواخر فروردین ماه آغاز و در طول سال انجام میشود.
مسئول مرکز خدمات کشاورزی دهستان شیرکوه با بیان اینکه اکثر تولیدات منطقه به دلیل کیفیت بالا به سایر استانهای کشور صادر میشود افزود: هرچند خشکسالیهای پی در پی موجب کاهش سطح تولید گل محمدی از ۴۰ هکتار اراضی این منطقه شده، ولی گلهای محمدی موجود در حاشیه مسیرهای انتقال آب و در حاشیه باغات این دهستان عملکرد تولیدی مناسبی دارند.
او متوسط اشتغالزایی گل محمدی را سه و نیم نفر به ازای هر هکتار بیان کرد و اشتغال حدود ۱۲۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در این دهستان را قابل توجه برشمرد.
غفاریان اظهارامیدواری کرد با افزایش تولید گل محمدی و برندسازی گلاب شیرکوه زمینه مناسبی برای افزایش اشتغال و پشتیبانی هرچه بیشتر از تولید گلاب و انواع عرقیجات با برند شیرکوه فراهم شود.
انتهای پیام/ع