معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اصفهان گفت: افزایش مصوبه جدید قیمت نان استان اصفهان هم اکنون در کارگروه آرد و نان کشوری مطرح است و احتمالا بزودی مصوبات نهایی اعلام شود.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، حسن قاضی عسگر  معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اصفهان پیرامون اینکه پس از بررسی‌های لازم در کارگروه‌ها مرتبط کشوری براساس مصوبه جدید قیمت نان چند درصد افزایش می‌یابد، اظهار داشت: تغییر قیمت نان به هیچ‌وجه در استان خودسرانه صورت نمی‌گیرد بلکه هر ساله کارگروه تنظیم بازار و آرد و نان کشوری پس از بررسی‌های لازم براساس اصول حسابداری صنعتی قیمت‌ها را مطرح می‌کنند.

او در پاسخ به اینکه از ابتدای اردیبهشت امسال برخی از نانوایی‌های اصفهان نان را با ۱۰ درصد افزایش قیمت توزیع می‌کنند، افزود: تاکنون هیچ‌گونه افزایش نرخ نان در شهر اصفهان نداشته‌ایم شاید بعضی نانوایی‌ها خودسرانه رشد هزینه دستمزد کارگری را بر قیمت‌ها اعمال کردند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اصفهان بیان کرد: با توجه به رشد هزینه کارگری و کرایه‌های حمل و نقل تخمین می‌زنیم ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش نرخ نان در استان اصفهان داشته باشیم.

او درباره اینکه سیستم تولید نان در کشور و استان اصفهان به دو روش تولید نان یارانه‌دار و آزادپزکامل است، گفت: در صدد هستیم با استفاده از سیستم‌های نظارتی، یارانه نان را به دست مصرف کننده نهایی برسانیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اصفهان در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی نانوایان از عدم توزیع آرد گلایه‌مند هستند، اظهار داشت: نانوایان آزادپزکامل هیچ‌گونه یارانه آردی از دولت تحویل نمی‌گیرند، اما سهمیه آرد یارانه‌ای در حد مشخص کاملا بین نانوایی‌های یارانه‌پز توزیع می‌شود و آن‌ها باید براساس قیمت‌های مصوب نان را در اختیار متقاضیان قرار دهند.

او  اضافه کرد: کم‌ترین مصرف سرانه نان یارانه‌ای در کشور متعلق به استان اصفهان است، اما تاکنون هیچ‌گونه کاهشی در سهمیه‌های نانوایان یارانه‌پز اعمال نشده و همانند سال‌های گذشته در اختیار آن‌ها قرار گرفته است.

قاضی عسگر با اشاره به اینکه سال گذشته قیمت تضمینی خرید گندم ۲ هزار و ۵۰۰ تومان بوده و امسال با لحاظ هزینه حمل و نقل به ۵ هزار و ۴۰۰ تومان رسیده است، بیان کرد: براساس قیمت مصوبه جدید گندم، بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان یارانه روی نان داده می‌شود که با چنین رقم کلانی، هدفمندی توزیع بیش از پیش ضروری است تا سهمیه آرد یارانه‌ای به دست مصرف کننده نهایی برسد.


او درباره اینکه با نحوه توزیع یارانه کور مخالف هستیم و چنین اقدامی در هیچ کجای دنیا مرسوم نیست، افزود: عدم صحیح یارانه آرد زمینه‌های قاچاق این کالا را افزایش داده و بسیاری از افراد با خشکاندن نان و فروش آن به دامداران سبب هدرفت نان می‌شوند که چنین اقداماتی باید توسط مسوولان مدیریت شود.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار با اشاره به راه‌اندازی سامانه الکترونیکی تنظیم و نظارت موسوم به رهتاب در استان اصفهان، بیان کرد: میزان سهمیه توزیع آرد خانوار‌های اصفهانی که در منازل خودشان به پخت نان مشغول هستند در گذشته یک‌هزار تن بوده، اما براساس سامانه رهتاب و توزیع ۸۰۰ تن آرد یارانه‌ای بین این خانوار‌ها طی سال جاری؛ بررسی‌ها نشان از فروش ۲۰۰ تن سهمیه آرد خانوار در بازار آزاد داشته است.

او درباره اینکه با به‌کارگیری سامانه رهتاب، شناسایی نیاز‌های گروه‌های متفاوت شهروندان توسط کارگروه تنظیم بازار استان با سهولت و دقت بیشتری امکان‌پذیر است، افزود: با راه‌اندازی این سامانه دیگر کسی توان قاچاق کالایی ندارد و اکنون با صرف هزینه‌ها کلان و ارتقای سیستم‌های امنیتی هوشمند اقداماتی لحاظ شده که سهمیه آرد یارانه‌ای به دست مصرف‌کننده نهایی برسد.

 

انتهای پیام/ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.