او، با اشاره به اینکه از این میزان بیش از ۷ هزار هکتار ثمری هستند، بیان کرد: محصول تولیدی برای تولید روغن و کنسرو استفاده می شود.
طباطبایی، تصریح کرد: به صورت تقریبی از هر یک هزار کیلوگرم زیتون حدود ۱۵۰ کیلوگرم روغن زیتون به دست میآید.
طباطبایی نیا، ادامه داد: فصل برداشت زیتون از اوایل شهریور آغاز و تا مهر و آبان ادامه دارد.
رئیس انجمن زیتون فارس افزود: با توجه به اینکه هزینههای نهادههای تولید مانند انواع کود و سم برای باغداران چند برابر رشد داشته، هرگونه وارداتی میتواند زمینه زیان و دلسردی فراوان باغداران را فراهم کند.
او، اضافه کرد: مهمترین ارقام زیتون تولیدی استان فارس شامل رقمهای زرد، فیشیمی (تخم کبک)، دزفولی، کنسرو، والیا، شنگه و شیراز است.
طباطبایی نیا، اظهار کرد: شهرستانهای زرین دشت، سروستان، نی ریز، استهبان، سپیدان و فسا از شهرستانهای تولید کننده زیتون در استان فارس هستند.
انتهای پیام/ت