سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت:با اجرای طرح رجیستری تلفن همراه، قاچاق ۶.۳ میلیارد دلار کاهش پیدا کرد و ۱۰ هزار میلیارد تومان درآمدزایی برای کشور داشت.

 به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، دهقانی نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اشاره به آغاز طرح رجیستری تبلت گفت:دستاور‌هایی که با هویت دار کردن تلفن همراه حاصل شد این بود که حداقل مردم خیلی راحت متوجه می شوند که کدام شرکت تلفن همراه را وارد کرده و کدام شرکت ارائه خدمات می‌کند.

او ادامه داد: شاید در بازارهای ما برای برخی کالاها گارانتی معنا نداشته باشد، ولی در حوزه تلفن همراه با استعلام قبل از خرید خیلی راحت متوجه می‌شوید که  تجهیزات خریداری شده از طرف کدام شرکت می‌بایست ارائه خدمات آن انجام شود.

دهقانی نیا بیان کرد: کاهش 6.3 میلیارد دلاری قاچاق در این حوزه با اجرای طرح رجیستری صورت گرفت و بیش از ۱۰ هزار میلیارد درآمد برای حاکمیت بدست آورده است.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت:با توجه به همکاری وزارت ارتباطات، وزارت صمت، اقتصاد و ... فشاری که تامین ارز کالای قاچاق قبل از طرح رجیستری به بازار ارز وارد کرده بود از بین رفت به طوری که قبل از طرح رجیستری ما ۹ درصد واردات رسمی داشتیم، ولی در حال حاضر ۹۹ درصد واردات از مسیر رسمی انجام می شود.

دهقانی نیا بیان کرد: طرح رجیستری در ۴ سال گذشته بیش از ۶ میلیارد دلار از قاچاق تلفن همراه کاسته شده است که در نتیجه، درآمد‌های دولت از دریافت حقوق دولتی و عوارض واردات موبایل ۱۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته است. همچنین از زمان اجرای این طرح شرکت‌های وارد کننده از ۲۰ شرکت به ۴۰۰ شرکت افزایش یافته است و به عبارت دیگر انحصار در واردات گوشی نیز شکسته شده است.

او افزود: رجیستری کردن گوشی‌ها بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان سود برای کشور داشته است.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا اضافه کرد: توصیه ما به هموطنان این است قبل از خرید موبایل و از این دست تجهیزات حتما استعلام کالا را در محل خرید انجام دهند به طوری که IMM را به شماره ستاره ۷۷۷۷ ارسال کنند و حتما به متن پیامک توجه کنند و به قانونی بودن کالا توجه داشته باشند.

دهقانی نیا اضافه کرد: هر ایرانی در زیر ساخت همتای وزارت صمت صاحب یک کارتابل است و می‌توانند با مراجعه به این سایت و با پر کردن موارد خاص از سرقت گوشی خود جلوگیری کنند.

او گفت:متاسفانه در سال ۲/۰۲ میلیون دستگاه قاچاق وارد کشور می‌شود که ارزش دلاری آن‌ها ۳۰۰ میلیون دلار است.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا اضافه تصریح کرد:تا ۱۹ تیر مبدل‌های تلفن همراه و قبل از ۱۲ تیر ساعت‌های هوشمند می‌توانند داخل دستگاه‌های خود می‌توانند سیم کارت را فعال کنند.

دهقانی نیا در خصوص رجیستری تبلت گفت:در جلسه هماهنگی که با وزیر ارتباطات، ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و رئیس گمرک ایران برگزار شد، قرار شد تا یک هفته آینده تاریخ و زمان اجرای این طرح اعلام می‌شود و توصیه ما این است مردم از امروز سیم کارت را داخل تبلت بیاندازد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
Canada
ناشناس
۱۹:۴۵ ۰۵ تير ۱۴۰۰
کلیپی در باره رجستر کردن گوشی موبایل در ترکیه دیدم
تا 120 روز میتوانید از گوشی تون استفاده کنید .بدون رجستر کردن
بعد از 120 روز
باید 282 دلار نه لیر
برای رجستر کردن گوشی موبایل بپردازید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۳۹ ۰۵ تير ۱۴۰۰
پس کجاست؟ چرا از این سود ملت چیزی گرانی احساس نمی کنه؟ نکنه این سود دارید می فرستید برای آقازاده هاتون کیف کنن؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۳۶ ۰۵ تير ۱۴۰۰
رجیستری پدر مملکت رو درآورد پسر من اپل براش آوردن ولی پولی که برا رجیستری اش میخوان از قیمت خود گوشی بیشتره
کم تو اینترنت و قبض موبایل میخورن گمرکی کلون هم میگیرن
موبایل هم مثل لب تاپ و تبلت جزو لوازم ضروری زندگی تو قرن بیستمه و باید عین اونا بدون گمرکی باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۳ ۰۵ تير ۱۴۰۰
جیستری کردن گوشی ها 10 هزار میلیارد تومان سود برای کشور داشت.....
برای کشور؟!!!!
ای کاش ما می تونستیم یه کوچولو از سود حاصله رو احساس کنیم....
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۶ ۰۵ تير ۱۴۰۰
سودش برای جیب دولت بود فقط !!
Iran (Islamic Republic of)
m
۱۲:۴۴ ۰۵ تير ۱۴۰۰
ضررشم برای ما خرده فروش ها بود
آخرین اخبار