مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر گفت: سالانه ۹۰۰ تن گوشت سفید ماهی در مزارع پرورش ماهی این شهرستان تولید و روانه بازار می‌شود.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،محمد اسدیمدیر جهاد کشاورزی شهرستان اهر گفت: شهرستان اهر یکی تولید کننده‌ی گوشت سفید در سطح آذربایجان شرقی است و رتبه پنجم استانی را در این زمینه به خود اختصاص داده است.

او با اشاره به کمبود آب و خشکسالی‌های اخیر در شهرستان اهر افزود: با وجود کم آبی در برخی نقاط این شهرستان وجود مناطقی مانند تراس رودخانه اهرچای، روان آب‌های دره سراجلو، جلگه ورگهان ویجنی، پاکوه قوشاداغ، روان آب‌های یوزبند و انجرد و ... مناطق مستعدی برای تولید آبزیان بخصوص ماهی قزل آلا هستند.

او ضمن تاکید بر حمایت از تولیدکنندگان صنعت آبزی پروری در اهر خاطرنشان کرد: از پروانه داران می‌خواهیم برای توسعه و گسترش صنعت آبزی پروری در این شهرستان اقدام نمایند، چرا که می‌توان با توسعه این صنعت تولید سالانه گوشت سفید ماهی را به بیش از ۲۰۰۰ تن ارتقاء دهیم.

وی در ادامه از جمله موانع پیشرفت و توسعه صنعت آبزی پروری در اهر را عدم شناخت و علاقه کافی به آبزی پروری و فواید پروتئینی ماهی، انجام بروکراسی‌های اداری و همچنین عدم همکاری مؤثر مدیریت امور منابع آب و سایر ارگان‌های ذیربط در جهت اهدای مجوز پرورش عنوان کرد و خواستار حل این موضوع در جهت رونق تولید، اشتغال و سرمایه در این شهرستان شد.

انتهای پیام/

برچسب ها: ماهی ، جهادکشاورزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.