به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه، سید کریم ابراهیم زاده مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نقده گفت:تعداد ۶۰۰ هزارجوجه یک روزه در خرداد ماه امسال در واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان جوجه ریزی شده است که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته از رشد ۳۳ درصدی برخوردار است.
ابراهیم زاده افزود: پیش بینی میشود با این میزان جوجه ریزی حدود ۱۲۰۰ تن گوشت مرغ از اواسط تیر ماه به تدریج روانه بازار مصرف شود.
وی تصریح کرد:این میزان جوجه ریزی در تعداد ۲۵ واحد پرورش مرغ گوشتی شهرستان انجام گرفته است.
سید کریم ابراهیم زاده یاد آور شد: شهرستان نقده دارای ۷۸ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت یک میلیون و ششصد قطعه در هر دوره پرورش، یکی از قطبهای صنعت مرغداری استان میباشد که علاوه بر تامین گوشت مرغ مورد نیاز شهرستان، مازاد آن نیز در بازار استان عرضه میشود.
انتهای پیام/