به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه چیکن آلاکینگ (غذای فرانسوی) را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
موادلازم:
سینه مرغ بدون استخوان ۴ تکه
کره پاستوریزه ۱۰۰ گرم
قارچ ورقه شده ۲۵۰ گرم
خامه پاستوریزه ۲۵۰ میلی لیتر
زرده تخم مرغ ۴ عدد
فلفل دلمهای قرمز ۱ عدد
فلفل دلمهای سبز ۱ عدد
طرز تهیه:
۱. مرغها را به صورت مکعب ۵/۱ تا ۲ سانتی متر خرد میکنیم. فلفل دلمه ایها را نیز خرد میکنیم.
۲- کره را در ماهی تابه گرم کرده، سپس قارچ و فلفل دلمه ایها را به آن میافزاییم و تفت میدهیم تا نرم شود و کنار میگذاریم.
۳- دوباره مقداری کره به ماهی تابه اضافه کرده و مرغها را تفت میدهیم تا طلایی رنگ شوند (برای این که کره نسوزد یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه میکنیم). سپس خامه را به آن افزوده و میگذاریم تا به جوش آید.
۴- فلفل و قارچها را اضافه کرده و از روی شعله برمی داریم و زردهها را در حال هم زدن به آن میافزائیم. دوباره روی حرارت گذاشته، بدون این که بجوشد مرتب هم میزنیم و سپس سرو میکنیم.
منبع:تبیان
انتهای پیام/