به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت داچ بیبی (پنکیک آلمانی) را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۱ قاشق غذا خوری آبلیمو
۱ قاشق غذا خوری پودر قند
۱ قاشق غذا خوری کره
۲/۳ پیمانه شیر (در دمای اتاق)
۱/۲ پیمانه آرد چند منظوره
۳ پیمانه تمشگ
۱/۴ قاشق چای خوری نمک
۱ قاشق چای خوری عصاره وانیل
۳ عدد تخم مرغ
دستور تهیه
فر رو با درجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد گرم میکنیم.
تخم مرغ ها، شیر، شکر، آرد، عصاره وانیل و نمک رو داخل مخلوط کن میریزیم. چند پالس میزنیم تا جایی که تمامی مواد به خوبی مخلوط بشن.
پالس زدن رو تا جایی ادامه میدیم که مایع یکدست و روون بشه. کره رو توی ماهیتابه مناسب میریزیم و روی اجاق گاز قرار میدیم.
وقتی حبابهایی توی کره ظاهر شد خمیر داچ بیبی رو وسط ماهیتابه میریزیم، ولی اون رو توی کره هم نمیزنیم. همین که مواد پخش شد ماهیتابه رو به فر منتقل میکنیم تا کاملا بپزه، پف کنه و طلایی بشه.
بعد از حدود ۲۰ دقیقه پنکیک ما حاضره. کره ذوب شده رو با برس آشپزی روی اون میمالیم. آبلیمو تازه رو هم روی پنکیک پخش میکنیم.
زمانی که میخواهیم داچ بیبی رو سرو کنیم تمشک رو روی پنکیک قرار میدیم و پودر قند رو روی اون میپاشیم.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/