هنوز چند ساعت از اصلاح نرخ بلیت هواپیما نگذشته است که باز هم شاهد افزایش ۴۰۰ هزار تومانی قیمت بلیت هواپیما در مسیر تهران_مشهد در برخی از سایت‌ها هستیم.

به گزارش خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، هنوز چند ساعتی از خبر اصلاح افزایش قیمت بلیت هواپیما به گفته سخنگوی سازمان هواپیمایی نگذشته که دوباره شاهد نرخ های نجومی قیمت بلیت هواپیما در برخی از سایت ها فروش بلیت توسط ایرلاین ها هستیم این در حالی است که این بار افزایش نرخ بلیت هواپیما تا ۴۰ درصد بیشتر از نرخ های تعیین شده است.

براساس این گزارش با توجه به اینکه در شب میلاد امام رضا هستیم و مسیر تردد با خودروهای شخصی به این شهر به دلیل شیوع ویروس کرونا از هفته گذشته مسدود شده ، میزان استقبال از وسایل حمل و نقل عمومی افزایش یافته است که همین امر باعث توجه برخی از دلالان و اعلان ها و همچنین آژانس های مسافرتی شده است.

بر اساس مشاهدات میدانی هم اکنون علاوه بر آنکه نرخ بلیت هواپیما امروز و فردا به بیش از یک میلیون تومان رسیده است و نکته قابل توجه هم آن است نرخ بلیت هواپیما در مسیر مشهد در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه هم با نرخ یک میلیون تومان به مسافران عرضه می شود و این در حالی است که بلیت هم برای هواپیما برای امروز و فردا هم در تمامی ساعات نایاب شده و تمامی ظرفیت های صندلی ها تکمیل شده است.

طبق مصوبه سازمان مصوب شورای عالی هواپیمایی در ۲۵ آبان‌ماه سال۹۹ نرخ بلیت هواپیما حدود ۱۰ درصد افزایش یافت و حداکثر افزایش قیمت بلیت ۷۷۱ هزار ۴۳۰ تومان تعیین شده است و طبق آخرین مصوبه سازمان هواپیمایی در خرداد ماه امسال هم کف قیمتی نرخ‌های بلیت برداشته شد و ایرلاین می توانستند تا سقف تعیین شده اقدام به فروش بلیت هواپیما به مسافران کنند.

 از روزهای گذشته ایرلاین ها در یک اقدام خودسرانه اقدام به افزایش ۴۰ درصدی در تمامی مسیرها کرده بودند که با مخالفت سازمان هواپیمایی کشوری و همچنین فشار رسانه ها روبرو شد.

در همین رابطه ذیبخش سخنگوی سازمان هواپیمایی اعلام کرد که تمامی ایرلاین ها باید مبالغ اضافی دریافت شده را به مسافران عودت دهند.

او یاد آور شد: هیچ مجوز افزایش پروازی به مسیر مشهد به دستور ستاد ملی مقابله با کرونا نداده ایم و در راستای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و پرهیز از سفرهای غیر ضروری نداده ایم.

باز هم پای آژانس ها به گرانی بلیت هواپیما باز شد

در همین رابطه هم محمد اسلامی وزیر راه وشهرسازی درباره افزایش قیمت بلیت هواپیما گفت: این افزایش قیمتی که در بلیت پروازهای داخلی رخ داد، بدون هیچ هماهنگی بوده و مراحل قانونی را طی نکرده بود.

باز هم پای آژانس‌ها به گرانی بلیت هواپیما باز شد/گرانی ۴۰ درصدی قیمت بلیت اصلاح نشد

او با بیان اینکه من هم از طریق رسانه‌های مطلع شدم که چنین اقدامی صورت گرفته است؛ بلافاصله دستورات لازم داده شد و هواپیمایی کشوری هم این امر را متوقف کرد افزود: بنابراین افزایش قیمت قانونی نیست و بازگشت قیمت‌ها به قبل، تصمیم به هنگامی بوده که اتخاذ شده است.

باز هم پای آژانس‌ها به گرانی بلیت هواپیما باز شد/گرانی ۴۰ درصدی قیمت بلیت اصلاح نشد

وزیر راه و شهرسازی درباره بازگرداندن مابه التفاوت نرخ‌ها آن دسته از مسافرانی که بلیت را با قیمت‌های بالا خریداری کرده اند، گفت: این دسته از مسافران با مراجعه به سامانه رسیدگی با شکایات از شرکت‌های هواپیمایی در وب سایت سازمان هواپیمایی کشوری، این اتفاق را پیگیری کنند.

اسلامی افزود: الزاماً شرکت‌های هواپیمایی مبادرت به افزایش بلیت نمی‌کنند آژانس‌ها بیشتر در این امر دخالت کنند؛ مسافران هم به سازمان هواپیمایی مراجعه کنند.

وزیر راه گفت: این اتفاق چند ساعت بیشتر نبود و ما بلافاصله ورود کردیم و جلوی ادامه دار شدن آن را گرفتیم.

این بار هم بلیت هواپیما در برخی از مسیرها به بازار سیاه کشانده شده و با ورود دلالان و واسطه گران از جمله آژانس های هواپیمایی باز هم شاهد افزایش بیش از ۴۰۰ هزار تومانی قیمت بلیت در مسیر تهران مشهد هستیم و این بار باید ببنیم آیا باز هم ایرلاین ها  برای کاهش قیمت ها عقب نشینی می کنند یا  همچنان برای این افزایش ۴۰ درصدی پافشاری می کنند.

فاصله گذاری اجتماعی در هواپیماها برداشته شود

بسیاری از ایرلاین ها مهم ترین دلیل افزایش قیمت ها را رعایت ۶۰ درصدی فاصله گذاری اجتماعی در صندلی هواپیما عنوان می کنند که در همین رابطه مقصود اسعدی سامانی دبیر انجمن شرکت های هواپیمایی گفته است: مصوبه فروش فقط 60 درصد ظرفیت پروازها به دلیل کرونا، موضوعی است که بدون هیچ محاسبات علمی تعیین و لازم‌ الاجرا شده است و این موضوع فقط ضرر و زیان شرکت‌های هواپیمایی را بیشتر می‌کند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه‌ فروش فقط 60 درصد ظرفیت یک پرواز با هدف مبارزه با کرونا در سفر هوایی فقط در کشور ما اجرا می‌شود، ادامه داد: در هیچ جای دنیا این موضوع اجرا نشده است، یک شرکت هواپیمایی وقتی که 40 درصد صندلی‌های خود را برای پرواز دراختیار ندارد، زیان عمده‌ای می‌بیند.

وی افزود: البته این مصوبه فقط در پروازهای داخلی اجرا می‌شود و شامل پروازهای خارجی شرکت‌های هواپیمایی داخلی نیست.‌

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی اضافه کرد: باز‌نگری در مصوبه فروش حداکثر 60 درصد ظرفیت پروازها را به وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزیر راه و شهرسازی و سازمان هواپیمایی کشوری پیشنهاد داده‌ایم، اما معتقد هستند، کماکان این فاصله‌گذاری اجتماعی باید در پروازها رعایت شود و ما هنوز به نتیجه نرسیده‌ایم‌.

اسعدی سامانی اظهار کرد: حتی موعد مقرری هم برای پایان این موضوع به ما اعلام نشده است و ضرورت دارد، در این حوز‌ه بازنگری شود.

امیدواریم هرچه سریعتر اقدامات لازم در این خصوص توسط سازمان هواپیمایی کشور صورت گیرد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۱ ۰۱ تير ۱۴۰۰
چرا اهالی رسانه ازجمله yjcنسبت به افزایش ماهانه قیمت تاکسی های بین شهری که اکثر مسافرین آن طبقه ضعیف جامعه اند ایچنین حساسیت وافشاگری نمی کنه وصرفا از قیمت بلیط هواپیما که تاکسی افراد مرفه جامعه است دفاع میکنه.بنده ۵۲سالمه هنوز به ۱۰ کیلومتری هواپیما نزدیک نشده ام تا سوارش شوم .این سوبسیدهای ما از بنزین هواپیما به جیب کدام ازمابهتران میرود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۸ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰
اون کشور های دیگه که فاصله گذاری ندارند همه واکسن زدن استاد...
آخرین اخبار