به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، انوشیروان محسنی بند پی استاندار تهران در جلسه ستاد مدیریت و مقابله با ویروس کرونا استان تهران اظهار کرد: بحث واکسن و واکسیناسیون در این جلسه مطرح شد و ۷۶ مرکز را برای واکسیناسیون آماده کرده ایم. در این مراکز آموزشهای لازم و شرایط لازم فراهم شده است. قبل از اینکه این کمبود واکسن اتفاق افتد روزانه تا ۶۰ هزار واکسن در این مراکز تزریق می شد.
محسنی بندپی گفت: یکی از ۵ استانی هستیم که جمعیت سالمندی آن نسبت به جمعیت کلی بالاتر است، به طوری که جمعیت ۷۰ تا ۷۵ سال ۲۶۹ هزارنفر، ۶۵ تا ۷۰ سال حدود ۴۴۰ هزار نفر و ۶۰ تا ۶۵ سال حدود ۶۶۰ هزار نفر هستند. درخواست ما این است که به تناسب این جمعیت واکسن در اختیار ما قرار بگیرد. منتظریم واکسنها دوباره در اختیار ما قرار بگیرد و برای کسانی که نوبت دوم واکسن را دریافت نکرده اند و برای گروه سنی بالای ۷۰ سال که از دریافت دز اول واکسن جا مانده اند، واکسیناسیون را انجام دهیم.
وی ادامه داد: امروز تعدادی واکسن در اختیار دانشگاهها قرار گرفت، فردا هم یک سهمیهای را قرار خواهند داد و از شنبه دوباره در اختیار دانشگاهها قرار خواهد گرفت. واقعیتی هم وجود دارد که دانشگاهها در بدترین شرایط مالی قرار دارند. وقتی ما به پیک میخوریم، بسیاری از تختهایی که باید برای انجام عملها و کارهایی دیگر اختصاص داده شود متوقف میشود و برای بستری بیماران کرونایی اختصاص داده میشود.
استاندار تهران تصریح کرد: بر همین اساس درآمد اختصاصی بیمارستانها کاهش پیدا میکند، ولی سازمانهای بیمه گر مطالباتی که دانشگاهها نیاز دارند، پرداخت نکردند و ما هم از دو سازمان بیمه گر درخواست کردیم و آنها هم قول دادند که در تامین منابع دانشگاهها همکاری داشته باشند.
وی افزود: در بحث انتخابات حضور حامیان بهداشت که نیروهای داوطلب جمعیت هلال احمر بودند، شرایطی فراهم کردند که در شعب اخذ رأی رعایت کامل پروتکلهای بهداشتی را داشته باشیم که در پیک پنجم دچار افزایش بیماری نشویم. الان ما افزایش ۸ درصدی بخش عادی را داشتیم و بیماران سرپایی هم افزایش پیدا کردند و کوچکترین غفلت و عادی انگاری شرایطی را فراهم میکند که باز هم به محدودیتها برگردیم و دوباره آنها را اعمال کنیم.
محسنی بندپی بیان کرد: از شرکتهای خدمات رسان برق، گاز و آب این ضمانت و تعهد را گرفته ایم در هیچ شرایطی قطعی این موارد را نداشته باشیم. اولین و مهمترین نیازی که بیماران کرونایی دارند دستگاه اکسیژن است و دانشگاه هم تمهیداتی اتخاذ کرده که این موارد تامین شود تا در استان شاهد قطع اکسیژن نباشیم.
انتهای پیام /