به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، رضا نقدی رییس دانشگاه فنی و حرفه ای استان سمنان با اعلام این خبر اظهار کرد: دانشگاه فنی و حرفه ای مأموریت پرورش دانشجوی ماهر و کارآفرین را بر عهده دارد و در این راستا رشته های تحصیلی موجود در دانشگاه با توجه به نیاز جامعه و بازار کار انتخاب می شوند.
وی با بیان اینکه با اضافه شدن این ۶ رشته به سبد آموزشی این دانشگاه، تعداد رشتههای این دانشگاه به ۵۸ رشته رسید افزود: تربیت بدنی، شبکه های کامپیوتری، معماری داخلی و گیاه پزشکی در مقطع کاردانی و مهندسی حرفه ای معماری و تربیت بدنی و علوم ورزشی گرایش مدیریت و برنامه ریزی تربیت بدنی در مقطع کارشناسی ناپیوسته رشته های جدید این دانشگاه هستند.
او اضافه کرد: این دانشگاه تلاش میکند از طریق تربیت تکنسینها و مهندسان ماهر، شایسته و کارآفرین و نیز تعامل با مراکز صنعتی و بخشهای دولتی و خصوصی، زمینههای لازم را برای کسب مهارت، ایجاد اشتغال و کارآفرینی برای جوانان فراهم کند.
نقدی ادامه داد: در حال حاضر دانشگاه فنی و حرفه ای با توجه به نیاز نیروی انسانی ماهر تنها دانشگاهی است که مجوز توسعه فضای فیزیکی، جذب هیئت علمی، راه اندازی رشتههای جدید و افزایش دانشجو را دارد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان، تربیت تکنسین ماهر را یکی از رسالتهای مهم این دانشگاه عنوان کرد و افزود: آمار اشتغال به کار پسران فارغ التحصیل از واحدها و مراکز دانشگاه فنی و حرفه ای کشور ۶۷ درصد است.
رئیس دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان گفت: تربیت تکنسین ماهر از رسالت های مهم دانشگاه فنی و حرفه ای است.
او با عنوان اینکه دانشگاه فنی و حرفهای با مأموریت تربیت تکنسین بازار کار و صنعت، یکی از بزرگترین دانشگاههای کشور با ۱۸۱ دانشکده و آموزشکده فنی و حرفهای و جمعیت دانشجویی بالغ بر ۱۶۰ هزار نفر در سراسر کشور است افزود: بر اساس بررسیهای آماری ، ۶۰ درصد دانشجویان دختر پس از فارغالتحصیل شدن از مراکز وابسته به این دانشگاه جذب بازار کار میشوند.
رضا نقدی افزود: دانشگاه فنی و حرفهای استان سمنان در حال حاضر با داشتن بیش از ۴ هزار دانشجو و ۴ دانشکده در شهرستانهای سمنان، شاهرود و امیرآباد دامغان در حال ارائه خدمت به جوانان این مرز و بوم است.
انتهای پیام/ع