به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، پروین لیراوی زاده معاون فنی و آموزشی فنی و حرفهای استان بوشهر در بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفهای شهرستانهای دشتی و تنگستان گفت: بیش از ۹۰ کارگاه آموزشی در بخش دولتی در امر مهارت آموزی در استان بوشهر فعالیت میکنند.
او با بیان اینکه مسیر توسعه نیازمند وجود افراد متخصص و کارآمد است، افزود: ارائه آموزشهای مهارتی بر اساس نیاز سنجیهای منطقهای و ظرفیتهای هر منطقه در استان بوشهر اجرا خواهد شد.
معاون فنی و آموزشی فنی و حرفهای استان بوشهر ادامه داد: فعالیت کارگاههای فنی و حرفهای این استان بر اساس نیاز بازار کار است تا این آموزشها به خلق فرصتهای شغلی منجر شود.
لیراوی زاده ظرفیتهای آموزشی را در مجموعه فنی و حرفهای بسیار مناسب دانست و گفت: تنها راه برون رفت از معضل بیکاری در جامعه ترویج مهارتهای فنی در بین نیروی جوان است.
بیشتر بخوانید
او به فعالیت ۶۰ کارگاه آموزشی در بخش روستایی در استان نیز اشاره کرد و ادامه داد: توجه بیشتر به آموزشهای مهارتی در مناطق محروم و روستاها میتواند به رشد و توسعه اقتصادی و اجتماعی و محرومیتزدایی کمک شایانی کند.
معاون فنی و آموزشی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان بوشهر بیان کرد: با توجه به ظرفیتهای روستایی در استان، تا پایان سال بیش از ۳ هزار نفر از ساکنان روستاها مهارت آموزی میشوند.
لیراوی زاده با تاکید بر اینکه مهارتآموزی با تولید و عمل حاصل میشود، گفت: همه ما موظفیم کاری کنیم که مهارت آموزی به جای مدرک گرایی اسباب منزلت اجتماعی شود تا بتوانیم با حرکت به سوی آموزش رشتههای تحصیلی مهارتی و کارآفرینی نیاز امروز کشور را در حوزه اقتصاد برطرف کنیم.
او ظرفیتهای اشتغال در استان بوشهر را فراوان دانست و افزود: مهارت آموزی باید در بنیان خانوادهها با همکاری همه مسئولان و دستگاههای اجرایی ترویج شود تا شاهد اشتغال پایدار در سطح استان باشیم.
انتهای پیام/ک