در گزارش زیر دستور پخت روگان جوش را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستور پخت روگان جوش  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:
۴۰۰ گرم گوشت ماهیچه
۱ عدد پیاز
۲ لیوان گوجه فرنگی
۴ عدد فلفل قرمز خشک
۱ لیوان گشنیز خرد شده
۲ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
۳ قاشق غذاخوری روغن
۱۰ گرم زنجبیل تازه
۱ قاشق چای‌خوری برگ بو
۱ قاشق چای‌خوری گل میخک
۱ قاشق چای‌خوری هل
۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر
۱ قاشق چای‌خوری پودر تخم گشنیز
۱ قاشق چای‌خوری رازیانه
به مقدار لازم نمک
به مقدار لازم زردچوبه

دستور تهیه:

فلفل‌های قرمز خشک رو ۱۵ دقیقه توی آب گرم بذارید تا فلفل‌ها نرم بشن و بعد اونا رو له کنید.
در تابه‌ای بزرگ روغن رو داغ کنید و کره، برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفل‌های قرمز رو داخلش بریزید و کمی سرخ کنید.
بعد از چند دقیقه پیاز‌ها و زنجبیل تازه خلال شده رو بهش اضافه کنید. بعد از کمی سرخ کردن زردچوبه و پودر تخم گشنیز رو به همراه گوجه فرنگی‌های خرد شده و رب اضافه کنید. نمک رو بریزید و خوب تفت بدید.
گوشت‌ها رو اضافه کنید و بهش آب اضافه کنید و زمان بدید تا خورشت پخته و جابیفته. بعد از پختن درون ظرف مناسب بریزید و با گشنیز تزیین کنید.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.