نادر آهنگر معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، با بیان اینکه ۲۵ سرفصل بهداشتی برای روز انتخابات و هنگام اخذ رای در شعب پیش بینی و به صورت مکتوب به عوامل اجرایی و نظارت ابلاغ شده است، گفت: حضور ناظران بهداشتی در شعب اخذ رای یکی از این موارد است که به منظور نظارت بر اجرای شیوهنامههای بهداشتی برای جلوگیری از ابتلا به کرونا در تمام شعبههای اخذ رای این استان حضور خواهند داشت.
او افزود: ۲۵۰ ناظر بهداشتی در قالب گروههای سیار از آغاز تا پایان رای گیری در شعب اخذ رای بر چگونگی اجرای این دستورالعملها نظارت میکنند.
معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مازندران با بیان اینکه تمام حوزههای شهرها و روستاهای زیرمجموعه این دانشگاه زیر پوشش این ناظران قرار میگیرند، ادامه داد: به منظور دستیابی استانداردهای لازم نحوه اجرای فاصله گذاریهای اجتماعی و چیدمان میزها در شعبههای اخذ رای به مسئولان حوزهها آموزش داده شدهاست.
نادر آهنگر ممنوعیت اخذ اثر انگشت، استفاده از خودکار شخصی، پرهیز از به کار گیری افراد مسن به عنوان عوامل اجرایی، نظارتی و حفاظتی، اخذ رای با استفاده از صندوقهای سیار برای بیماران قطعی مبتلا به کووید- ۱۹ با تجهیزات کامل حفاظتی، تعیین ورودی و خروجی مجزا در شعب برای جلوگیری از تجمع، اولویت قرار دادن صندوقها در فضای باز، رعایت فاصلهگذاری یک و نیم تا دو متری افراد با یکدیگر، استفاده از ماسک، گندزدایی محیط، تهویه مناسب در شعب از جمله دستورالعملهای بهداشتی برای روز رای گیری اعلام کرد.
او با بیان اینکه ستاد انتخابات به منظور کاهش تجمعات مردمی تعداد شعب اخذ رای را نیز امسال افزایش داده است، از مردم خواست زمان حضور در شعب اخذ رای را مدیریت کنند و آن را به ساعات پایانی شب موکول نکنند
انتهای پیام / ک