سید احمد علوی نامزد ششمین انتخابات شورای شهر تهران در گفتوگو با خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برنامههای شورای ششم برای کاهش بار اقتصادی از دوش مردم، اظهار کرد: معتقدم اگر وارد شورای شهر تهران شدیم، باید اولویت اول ما کمک به خانوادههایی باشد که در وضعیت معیشتشان دچار مشکل شده اند باید فکری کرده و حتما در ماههای اول تلاش ویژهای کنیم.
وی افزود: در شهرداری تهران این ضعف وجود دارد که مخاطبان را تفکیک نمی کنیم و با همه افراد یک نوع برخورد میکنیم؛ به عنوان مثال طرح ترافیک میگذاریم؛ فردی با پراید وارد شود یا لندکروز یک عوارض را میدهد. باید در حوزه اجتماعی طرحی برای شناسایی خانوادههای آسیب دیده تهیه و فضایی را با همکاری نهادهای مختلف ایجاد کنیم تا بتوانیم مشکلات مردم را رفع کنیم.
علوی درباره مهمترین چالشهای معاونت فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران، گفت: اصلیترین چالش فعلی این است که برنامههای ما در این حوزه بازتعریف نشده است و در شرایط کرونایی هیچ برنامه جدیدی تعریف نکردیم. ابتدا باید برنامههای فرهنگی بازتعریف شود، حوزه اجتماعی باید فعالیتهای خود را در راستای کمک به سایر حوزههای شهرداری بازتعریف کند، این طور نباشد هر حوزهای در شهرداری برای خود جدا فعالیت کنند.
وی درباره کاهش هزینههای شهری برای شهروندان، تصریح کرد: کاری که آقای قالیباف کرد و برای پروژههای بزرگ روزشمار گذاشت کار خوبی بود، وقتی جدیت بر سر پروژههای عمرانی داشتیم تورم را کم تر در افزایش هزینهها میدیدیم و هزینهها کاهش پیدا کرده بود، پیش از این برای هر کیلومتر مترو هزار میلیارد بودجه لازم بود، اما حالا ۵۰ کیلومتر مترو باقی مانده که باید سال ۹۷ تکمیل میشد، امروز ۵۰ هزار میلیارد بودجه لازم دارد، یعنی هر روزی که پروژهها عقب می افتد به مدیریت شهری ضرر وارد میشود. شورای شهر باید نظارت کند که هر پروژهای در زمان خود به اتمام برسد، چراکه هر چه پروژه معطل شود هزینه آن افزایش مییابد، شورا حتما باید بر تکمیل پروژهها ورود کند.
این نامزد شورای شهر تهران درباره کنسرتهای آنلاین در دوران کرونا و هزینههای آن برای شهرداری، بیان کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران برنامه درستی با شیوع کرونا نداشت و نمیدانستند چه برنامههایی برای مردم داشته باشند و به این سمتها رو آوردند و معتقدم که برگزاری کنسرت اولویت شهرداری نبود. مردم گرفتاریهای بیشتری داشتند که حالا بخواهیم با کنسرت مشکلشان را کم کنیم. میتوانست این اعتبارات را به جای کنسرت آنلاین در حوزه حمل و نقل هزینه شود.
علوی درباره درآمدزایی از حوزه گردشگری، خاطرنشان کرد: معتقدم تا زمانی که نتوانیم گردشگری را جزو درآمدهای پایدار شهرداری قرار دهیم همیشه به این حوزه به عنوان حوزهای که فقط هزینه بر است و نمیتواند درآمد زا باشد نگاه خواهند کرد؛ درحالی که در تمام دنیا گردشگری یک حوزه فرهنگی اقتصادی است، گردشگری باید جزو محموعههای اقتصادی و درآمدهای پایدار شهرداری باشد و وقت بیشتری در این حوزه باید داشته باشیم.
انتهای پیام/