به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک؛ خو هونگلیانگ، سخنگوی اداره ملی فضایی چین (CNSA) روز شنبه گفت چین قصد دارد مأموریت خود را در زمینه جمع آوری نمونههای سنگ رگولیت در مریخ و تحویل آنها به زمین انجام دهد.
بیشتر بخوانید
خو گفت: "صحبت در مورد اکتشاف سیارات، زمینهای بوده که مورد توجه همه است، مأموریت تحقیقاتی در مورد جمع آوری و تحویل نمونهها از مریخ و همچنین پرواز برای عبور از ستارگان دنباله دارهای کمربند اصلی تقریباً تا سال ۲۰۲۵ انجام میشود". او افزود: "مأموریت در مورد جمع آوری و تحویل نمونهها از مریخ تقریباً تا سال ۲۰۳۰ انجام میشود. "
ستارگان دنباله دار کمربند اصلی، اجرامی هستند که شبیه به سیارکها مدار دارند، ولی ظاهر و رفتارشان به ستارههای دنباله دار شبیه است که به آنها سیارکهای یخی هم گفته میشود.
به گفته خو، چین به دنبال ادامه اجرای پروژههای بزرگ علمی برای توسعه بخش فضایی خود است. این کشور همچنین تا سال ۲۰۳۰ مأموریتهایی را در زمینه اکتشاف مشتری در نظر دارد. روز جمعه، چین اولین دسته از تصاویر مریخ را که توسط مریخ نورد Zhurong فضاپیمای Tianwen-1 گرفته شده را منتشر کرد.
گفتنی است که مریخ نورد ژورنگ در ژوئیه سال ۲۰۲۰ به فضا پرتاب شد و تاکنون تصاویری را نیز از خود و سطح سیاره مریخ به زمین فرستاده که انتشار این تصاویر با استقبال و واکنشهای بسیاری از سوی دانشمندان رو به رو شد. در یکی از این تصاویر، حفرهای زیر این مریخ نورد دیده میشود که تعجب و نگرانی محققان را به همراه داشت و آنها بر این باورند که این حفره ممکن است بزرگتر شود و زیر پایههای این مریخ نورد را خالی کند.
انتهای پیام/