بهمن نقیبی معاون بهداشتی و پیشگیری سازمان دامپزشکی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت آلودگی شیر گوسفند و بز در مناطق جنوبی کشور اظهار کرد: اخیرا یک گروه پژوهشی در بخش بهداشت مواد غذایی تحقیقی در این خصوص داشتند، بدین منظور مکاتبهای انجام دادیم تا اطلاعات لازم را به دست آوریم.
او با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی در جریان موضوع آلودگی شیر مناطق جنوبی کشور نیست، افزود: راههای انتقال آلودگی به صورت اولیه و ثانویه میتواند وجود داشته باشد و علی القاعده در خصوص صحت و سقم آن نمیتوان اظهار نظر کرد.
نقیبی ادامه داد: با توجه به احتمال انگل توکسوپلاسموز برای مصرف کنندگان فرآوردههای خام دامی همچون شیر ۲ راه بیشتر همچون مصرف شیر پاستوریزه یا جوشاندن آن برای از بین بردن باکتریهای احتمالی وجود ندارد.
معاون بهداشتی پیشگیری و سازمان دامپزشکی با تاکید بر لزوم جوشاندن شیر خام بیان کرد: تا زمانی که اطلاعات لازم از دانشکده در خصوص آلودگی شیرهای بز و گوسفند مناطق جنوبی به انگل گرفته نشود، نمیتوان اظهار نظر دقیقی داشت، هر چند این موضوع را نمیتوان تکذیب کرد.
نقیبی در پایان تصریح کرد: با توجه به احتمال شیوع بیماریهای مختلف شیرخام، موضوع آلودگی شیرمناطق جنوبی را تا بررسی نهایی نمیتوان رد کرد و تنها از مصرف کنندگان تقاضا داریم که از شیر پاستوریزه استفاده کنند یا شیرخام را قبل از مصرف بجوشانند تا مشکلی در سلامت جامعه ایجاد نشود.
انتهای پیام/