
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، علی موسی پور جشنی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرچهان، بیان کرد: کار برداشت آنغوزه از نیمه خرداد ماه شروع شده است و تا نیمه مرداد ادامه دارد.
او، با اشاره به اینکه از هر بوته گیاه آنغوزه ۲۵۰ گرم شیره به دست میآید، تصریح کرد: پیش بینی میشود امسال پنج تن صمغ آنغوزه برداشت شود.
موسی پور جشنی، ادامه داد: در فصل برداشت آنغوزه برای پنج نفر اشتغال زایی ایجاد میشود.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سرچهان، افزود: مجموع سطح زیر کشت این گیاه دارویی در سرچهان بالغ بر یکصد هکتار بوده که ۸۰ هکتار آن در سال پنجم کشت است.
انتهای پیام/ت