در این مطلب طرز تهیه خورش رنگین کمان آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه خورش رنگین کمان را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم

گوشت مرغ پخته و خلال شده
۲/۱ و ۱ پیمانه
کرفس خلال شده
۱ پیمانه
هویج خلال شده
۲/۱ پیمانه
فلفل دلمه خلال شده
۲/۱ پیمانه
قارچ ورقه شده ۱ پیمانه
ذرت پخته شده ۲/۱ پیمانه
پیاز سرخ شده ۱ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی تخم گرفته و خلال شده ۲/۱ پیمانه
کره ۱ قاشق غذا خوری
سویا سس مقداری

طرز تهیه:

روغن را داخل تابه ریخته کمی که گرم شد، گوشت و پیاز سرخ شده را با هم تفت دهید، آن گاه گوشت و پیاز رااز داخل تابه بردارید و به جای آن فلفل دلمه‌ای را کمی تفت داده، هویج و کرفس رادر تابه ریخته کمی همزده، سپس قارچ ورقه شده و گوجه فرنگی خلال شده را به مواد اضافه کنید وکم کم هم بزنید هنگامی که همه‌ی مواد پخته شد، گوشت و پیاز و سویاسس را به مواد افزوده کمی تفت بدهید.

این غذا فقط باتفت دادن پخته می‌شود.

از گوشت فرمز یا ماهی یا میگو نیز می‌توان استفاده کرد، فقط حرارت باید تند و یکنواخت باشد.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.