گرمای سوزان و طاقت فرسا در روزهای اخیر ، نتوانست صیادان خوزستانی را مستاصل و آنان را از نفس بیاندازد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان، صید ماهی گرمابی در شهرستان شوشتر  آغاز شده و پیش بینی می شود بیش از ۱۵ هزار تن ماهی گرمابی در شوشتر تولید شود.

شوشتر رتبه دوم تولید ماهی گرمابی در استان خوزستان را به خود اختصاص داده است .

کپور ، آمور ، قزل و بیگ هد از مهم ترین ماهی های تولیدی این شهرستان هستند .

در شوشتر بیش از سه هزار هکتار حوضچه پرورش ماهی وجود دارد که حدود ۲ هزار نفر در این مزارع مشغول کار هستند .

ماهی های گرمابی شوشتر علاوه بر تامین نیاز داخلی بازار کشور به خارج از کشور هم صادر می شوند .

مزرعه داران شوشتر علاوه بر رتبه دوم تولید در زمینه روش های نوین آبزی پروری نیز پیشگام هستند و مزارع زیادی در این شهرستان مجهز به سیستم هوا ده و برق کشی هستند .

انتهای پیام/پ

برچسب ها: پرورش ماهی ، شیلات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.