به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، غلامحسین رحیمی امروز در جلسه شورای مدیریت آموزش عالی در جمع روسای دانشگاههای استان گیلان در رشت با اشاره به افتخارات ملی آموزش عالی اظهار داشت: خیلیها توجه ندارند که آموزش عالی و دانشگاهها اثربخشی گسترده در کشور و در سطح بین المللی داشته اند.
او خاطر نشان کرد: دانشگاههای کشور در این مدت به ویژه ۱۵ سال اخیر به تدریج و تقریباً به صورت شتابنده در حوزه فناوری ورود کرده اند و دستاوردهای بزرگی نیز در بخشهای متفاوت علمی از جمله حوزه دانش بنیان و علوم پایه داشته اند.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تشکیل مراکز کارآفرینی، رشد پردیسهای علمی و فناوری، حمایت از تشکیل شرکتهای برخواسته از متن دانشگاهها و تاسیس آزمایشگاههای مرکزی از جمله اقداماتی است که به توسعه نظام علمی اثر گذار بود.
رحیمی در ادامه با اشاره به تنوع مراکز آموزش عالی در کشور، اضافه کرد: تنوع دانشگاهها از جمله پیام نور، علمی و کاربردی، غیردولتی و غیرانتفاعی نشان میدهد که طیفی از آموزش عالی متناسب با نیاز فراهم شده ضمن اینکه همه دانشگاهها در توسعه و ترویج علمی کشور اثربخش و نقش آفرین بودند.
او ادامه داد: البته در توسعه کمی آموزش عالی در برههای غیرمتوازن عمل شد و بی رویه توسعه یافت که بخشی از آن ریشه در برخی رقابتهایی دارد که نباید اتفاق میافتاد.
معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه زیرساختهای توسعه علمی و فناوری در گیلان هر سال نسبت به سالهای گذشته باید توسعه بیشتری داشته باشد، گفت: هر شهرستان باید مراکز نوآوری و یک مرکز رشد داشته باشد.
گفتنی است؛ سالن تحقیقاتی و آموزشی دانشکده کشاورزی دانشگاه گیلان و طرح احداث ساختمان آزمایشگاه مهندسی رودخانه مربوط به پژوهشکده حوضه آبی خزر این دانشگاه امروز با حضور معاون وزیر علوم به بهره برداری رسید.
انتهای پیام/