![در برابر استفاده شبانهروزی نوجوانان از موبایل چه کنیم؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/18/20324023_435.jpg)
به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، حسین پنبه دانه پور فرماندار شهرستان شوشتر گفت: نامزدهای انتخابات شورای اسلامی شهر شوشتر برای راه اندازی ستادهای تبلیغات باید فرمهای مربوطه را از فرمانداری دریافت و استعلامهای لازم را اخذ کنند.
او بیان داشت: این استعلامها از پلیس اطلاعات و امنیت عمومی، پلیس راهور و دانشکده علوم پزشکی هستند که باید برای ایجاد ستادهای تبلیغات دریافت شوند.
پنبه دانه پور افزود: راه اندازی ستادهای تبلیغات در خیابان طالقانی حدفاصل نبش خیابان شهید (سادات) تا میدان ۱۷ شهریور و دور میدان ۱۷ شهریور ممنوع بوده و مجوزی در این خصوص صادر نمیشود.
فرماندار شوشتر در پایان تصریح کرد: مهلت تبلیغات نامزدهای شوراهای اسلامی ۸ روز قبل از رای گیری و به مدت ۷ روز است.
انتهای پیام/م