به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، مراسم اختتامیه نهمین جشنواره ملی رویش ویژه دستاوردهای کانونهای فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشگاهها امروز، چهارشنبه ۱۹ خرداد با حضور غلامرضا غفاری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی دیگر از مسئولان دانشگاهی در دانشگاه علامه طباطبایی به صورت حضوری و با رعایت شیوه نامههای بهداشتی برگزار شد.
غفاری در این مراسم اظهار کرد: وقتی دانشگاه را به عنوان یک نهاد اجتماعی نگاه میبینیم صحبت از دانشگاه بزرگ در جامعه میشود و این بزرگی صرفاً محدود به فضای جغرافیایی نیست، بلکه دانشگاه بزرگ به معنای یک جامعه است.
او افزود: تعریف دانشگاه به میزان تعاملات و تراکم تعاملات اجتماعی و فرهنگی که در آن قرار دارد بر میگردد و به میزانی هم که این تراکم و نیز تنوع مجموعههای اجتماعی و فرهنگی با تنوع بالایی همراه باشند، اهمیت زیادی دارد.
غفاری تصریح کرد: دانشگاه به مثابه یک نهاد اجتماعی فراتر از یک سازمان میرود و از بایستهها و ویژگیهای مهم بهرهمند میشود و به این صورت آن را تبدیل به دانشگاه در معنای واقعی کلمه میسازد.
او ادامه داد: بنا به داشتهها و ظرفیتهایی که یک مجموعه اجتماعی از دانشگاه بهرهمند و برخوردار میشود به همان میزان هم داراییهای بیشتری را در اختیار خواهد داشت، کانونهای فرهنگی و اجتماعی از یک تنوع و گستره قابل توجهی بهرهمند و برخوردار هستند و از قضا در چند سال اخیر بر این گستردگی و تنوع افزوده شده است؛ چرا که ما در سال ۹۲ حدود ۲۲۰۰ کانون در دانشگاهها داشتیم و امروز نزدیک به ۷ هزار کانون فرهنگی، اجتماعی، ادبی، هنری، مذهبی و دینی داریم و باید گفت که هم به لحاظ کمیت و هم به لحاظ کیفیت در این زمینهها رشد کرده ایم.
غفاری تاکید کرد: امروز شاهد برگزاری اختتامیه آیین نهمین جشنواره رویش هستیم و باید گفت که فعالیتهای فرهنگی به لحاظ کمی و هم به لحاظ کیفی از یک وسعت و گستره بسیار خوبی بهرهمند و برخوردار هستند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم گفت: در این سه ترم متوالی با ورود به دانشگاهها جای خالی دانشجویان و فعالیتهای علمی به خوبی احساس شده است و یک دستاورد مهم در دوران کرونا این بوده که دانشگاهها کانون و ارتباطات خود را همواره حفظ کرده اند.
بیشتربخوانید
انتهای پیام/