به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت : پارکهای علم و فناوری سلامت با هدف تبدیل ایدههای نو به محصول، اشتغالزایی بیشتر نخبگان و ایجاد بستری مناسب برای حضور شرکتهای دانشبنیان در حوزههای سلامت راهاندازی شده است.
او گفت : راه اندازی و تأسیس پارکهای علم و فناوری جهش مهمی برای دانشگاههای علوم پزشکی محسوب میشود و پتانسیل بسیار خوبی برای کلان مناطق ایجاد میکند.
نجفی افزود : راه اندازی پارکهای علم و فناوری موجب میشود شرکتهایی که در حوزه سلامت فعالیت میکنند خیلی سریعتر و در یک اکوسیستم کاملا مشخص و تعریف شده در سطح کشور به پیشرفت در فناوری و تولید دست یابند.
او افزود : با توجه به شرایط اقتصادی که در کشور وجود دارد، فعالیت این پارکها بسیار کمک کننده است و با حمایت از واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان، در رسیدن به خودکفایی و فعال شدن چرخه تولید بسیار موثر خواهد بود.
نجفی ادامه داد : از استانداران میخواهیم از راه اندازی پارک فناوری سلامت در استانها حمایت کنند و در اختصاص دادن زمین و فضای مناسب نهایت همکاری را با دانشگاههای علوم پزشکی داشته باشند چرا که تأسیس پارک علم و فناوری یکی از افتخارات و از زیرساختهای لازم در جهت پیشبرد اهداف اقتصادی در هر استان به شمار میرود.
او افزود : در کلان منطقه سه، هم مرز بودن با کشور عراق شرایط ویژهای را ایجاد کرده است به طوری که در این کلان منطقه دانشجویان زیادی از کشور عراق در حال تحصیل میباشند و تبادلات فرهنگی و آموزشی بسیار خوبی وجود دارد.
نجفی گفت : با راه اندازی پارک علم و فناوری در کلان منطقه سه، این تبادلات را میتوان در سطح فناوری هم گسترش داد و موفقیت بسیار خوبی در حوزه صادرات محصولات سلامت محور به کشور عراق به دست آورد.
او گفت : با وجود فعالیت شتابدهندههای کشوری، در پارکهای علم و فناوری هر کلان منطقه سه شتاب دهنده جهت تسریع در اقدامات و فعالیتهای شرکتهای پارک فناوری سلامت مورد نیاز است.
نجفی افزود : تفاهم نامهای در راستای حمایت از شرکتهای مستقر در پارکهای علم و فناوری سلامت و انجام فعالیت هماهنگ این پارکها ابلاغ خواهد شد .
انتهای پیام/د