مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت: مرز رسمی پرویزخان در قصرشیرین، بزرگترین شاهراه اقتصادی ایران و قلب تپنده صادرات کالا‌های غیرنفتی کشورمان به عراق است که طرح جامع ساماندهی آن به دلیل مشکلات مالی به کندی پیش می‌رود.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فریبرز کرمی مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای استان کرمانشاه گفت : مرز پرویزخان از اواخر سال ۷۶ به صورت رسمی راه اندازی شده که در ابتدای احداث وسعت این پایانه مرزی که به شکل بازارچه فعالیت داشت سه هکتار بود که اکنون وسعت آن به ۳۷۵ هکتار رسیده است.

او گفت : مرز رسمی پرویزخان در مسیر راه ابریشم، نزدیکترین راه ارتباطی از طریق عراق و سوریه به طول ۹۰۰ کیلومتر به کشور‌های اروپایی است و اکنون با توجه به وضعیت نامناسب زیرساخت‌ها در عراق، بهترین زمان سرمایه گذاری ایران در این کشور و اقلیم کردستان است.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان از پیشرفت کند طرح جامع گمرک پرویزخان به دلیل کمبود اعتبار خبر داد و افزود: طرح جامع گمرک پرویزخان با بودجه ۸۰ میلیارد تومانی آغاز و تاکنون ۴۰ میلیارد تومان برای آن هزینه شده که به علت کمبود اعتبار اکنون فعالیت زیادی انجام نمی‌شود.

او افزود: طرح جامع گمرک پرویزخان از خرداد ۹۷ آغاز شده و تا به حال حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و فاز نخست آن شامل محوطه ۱۴ هکتاری به زودی تحویل داده می‌شود.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه ادامه داد: اجرای بتن غلتکی محوطه ۱۴ هکتاری، بتن غلتکی یکی از لاین‌های ورودی اصلی و بخشی که نزدیک به نقطه صفر مرزی است، انجام شده است.

کرمی گفت: متولی طرح جامع گمرک پرویزخان، گمرک جمهوری اسلامی ایران است و تاریخ بهره برداری از این طرح هنوز مشخص نیست.

او افزود: طرح جامع پرویزخان که بزرگترین طرح گمرک ایران از نظر ریالی محسوب می‌شود شامل ساختمان گمرک، محوطه سازی، سردخانه، انبار، پارکینگ، محل استقرار تجار و محل ترانزیت سوخت و همچنین امکانات رفاهی و محل استقرار تجار و فعالان در مرز است که قرار بوده در دو مرحله اجرا شود، اما اکنون به کندی پیش می‌رود .

اجرای فاز اول طرح راهداری محوری

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان کرمانشاه از اجرای فاز اول طرح «راهداری محوری» به منظور افزایش ایمنی راه‌ها در بزرگراه کربلا خبر داد.

 فریبرز کرمی گفت: کریدور بزرگراه کربلا از کنگاور تا پایانه مرزی خسروی جز ده کریدور اصلی کشور است که وصل کننده محور اصلی تردد زوار اربعین حسینی است.

او افزود: عملیات راهداری محوری با هدف ایمنی راه‌ها و کاهش تصادفات در مسیر ۳۱۰ کیلومتری بزرگراه کربلا در حال انجام است و تا پایان خرداد ماه به اتمام می‌رسد.

مدیرکل راهداری استان افزود: در این محور ۱۸ نقطه پر حادثه ایمنی سازی شده و در ۱۷۵ کیلومتر از این مسیر خط کشی بزرگراهی انجام شده است.

کرمی ادامه داد: نصب ۲۸۵ پایه تابلو، ۱۶۵ تابلو علائم، ۸۰ متر مربع تابلو اطلاعاتی و تسطیح ۴۵ کیلومتر شانه جاده و‌نصب ۴۵ کیلومتر گارد ریل از دیگر اقداماتی است که در بزرگراه کربلا انجام شده است.

او گفت: استاندارد بودن راه تنها به حذف نقاط حادثه‌خیز و مسطح بودن آن ختم نمی‌شود بلکه نصب تابلو، علائم، تجهیزات ایمنی و هشداردهنده فیزیکی از موارد مهم تشکیل‌دهنده ایمنی راه‌ها هستند .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.