به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرفداران دو آتیشه برگر و افرادی که عادت به خوردن یک صبحانه گرم و مفصل دارند، با طرز تهیه برکفست برگر با پنیر بلوچیز با ما همراه باشید.
یک کیلو پنیر بلوچیز ارزش غذایی معادل ۱۰-۹ کیلو شیر تازه گاو و سرشار از مواد معدنی، فسفر و کلسیم است که همراه با گوشت و تخم مرغ یک صبحانه سرشار از پروتئین و مقوی به حساب میآید.
مواد لازم برای تهیه برکفست برگر
تخم مرغ چهار عدد
نان مینی برگر چهار عدد
بیکن گوساله سولیکو چهار اسلایس
پنیر بلوچیز خرد شده ٢٠٠ گرم
پیاز یک عدد
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
سس خردل دو قاشق سوپخوری
سس مایونز چهار قاشق سوپخوری
سس فلفل تند یک قاشق چایخوری
گوشت گوساله چرخ کرده ٦٠٠ گرم
کاهو و گوجه فرنگی مقداری برای سرو
طرز تهیه برکفست برگر
ابتدا پیاز را رنده کنید و گوشت چرخ کرده را با نمک و فلفل سیاه و پیاز ورز دهید و به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید. سپس به شکل برگر فرم دهید و بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
داخل یک کاسه سس مایونز، سس خردل و سس فلفل تند را با نیمی از پنیر بلوچیز مخلوط کنید.
به وسیله چاقو نانها را از وسط برش بزنید و مقداری از سس را روی لایه زیرین نان بمالید. کاهو و گوجه فرنگی را خرد کرده و روی سس بچینید.
صفحه گریل چدنی را به وسیله قلموی آشپزی به کمی روغن آغشته کرده و روی حرارت ملایم گرم کنید.
برگرها و بیکنها را روی صفحه گریل قرار دهید و هر دو طرف آن را گریل کنید و منتظر بمانید تا برگرها بپزند و بیکنها کمی سرخ شوند.
سپس بر روی صفحه گریل چهار عدد تخممرغ را بشکنید و به صورت جداگانه نیمرو کنید.
برگرها را روی گوجه فرنگیها بچینید. یک عدد نیمرو و یک اسلایس بیکن روی آن قرار دهید و مقداری بلوچیز روی هر ساندویچ بریزید. سپس لایه رویی نان را روی آن قرار داده و سرو کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/