به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، بنابر اعلام مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت بهداشت از دیروز تا امروز (پنجشنبه ۱۳ خرداد) ۴ میلیون و ۳۵ هزار و ۳۸۸ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۵۳۲ هزار و ۹۲۹ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسنهای تزریق شده در کشور به ۴ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۳۱۷ دُز رسید.
بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۹ هزار و ۶۵۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که هزار و ۴۰۰ نفر از آنها بستری شدند و مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به دو میلیون و ۹۴۵ هزار و ۱۰۰ نفر رسید.
متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۷۰ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۰ هزار و ۶۵۸ نفر رسید.
خوشبختانه تا کنون دو میلیون ۵۰۸ هزار و ۹۰۷ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند و سه هزار و ۹۲۴ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخشهای مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.
تا کنون ۲۰ میلیون و ۳۱۰ هزار و ۶۲۱ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است و در حال حاضر ۱۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۲۰۱ شهر در وضعیت نارنجی، ۲۳۱ شهر در وضعیت زرد قرار دارند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/
در فضای مجازی گزارش های مبنی بر آهنربا شدن بدن بعد از تزریق واکسن داده شده که دلیل آن می تواند بصورت زیر باشد:
در بدن یونهای مختلفی وجود دارد که در بطور متوسط یونهای مثبت و منفی همدیگر را خنثی می کند. حال اگر این توزیع یون ها به طریقی بهم بخورد یک بار خالص در حال حرکت را در ناحیه ای از بدن بوجود می آورد. هر بار خالص در حال حرکت تشکیل جریان را می دهد که طبق قوانین فیزیک این جریان تولید میدان مغناطیسی می کند. میدان مغناطیسی تولید شده می تواند اشیا فلزی را بخود جذب کند.