در این مطلب روش تهیه لینگوئینی غذا‌های دریایی آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،اگه دنبال یه دستور غذای دریایی خوشمزه و متفاوت هستید، اونو پیدا کردید! لینگوئینی غذای دریایی مخلوط شده با چیلی و گوجه گیلاسی و انواع موجودات دریایی مثل صدف، میگو، ماهی و … هست. بهتون پیشنهاد میدم حتما امتحانش کنید تا از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

مواد لازم

۴۰۰ گرم لینگوئین یا اسپاگتی

۲ قاشق غذا خوری روغن زیتون

۲ حبه سیر (نازک برش خورده)

۱/۲ عدد فلفل قرمز (ریز خرد شده)

۲۰۰ گرم فیله ماهی، میگو، صدف خوراکی

۲۲۰ گرم گوجه گیلاسی

به مقدار دلخواه جعفری تازه

۱ عدد لیمو ترش (نصف شده)

دستور تهیه

یک تابه بزرگ آب نمک رو به جوش آورده و ماکارونی را طبق دستورالعمل بسته می‌پزیم.

در همین حال، روغن رو داخل یه ماهیتابه بزرگ با حرارت متوسط گرم می‌کنیم. سیر و چیلی رو اضافه کرده و به مدت ۳۰ دقیقه می‌ذاریم تا طلایی بشه.

گوجه فرنگی‌ها رو تابه هم می‌زنیم و به مدت ۱-۲ دقیقه می‌پزیم تا نرم بشن. مخلوط غذا‌های دریایی رو اضافه می‌کنیم و به مدت ۱-۲ دقیقه یا تا زمانی که کاملاً گرم بشه، به پختن ادامه می‌دیم.

ماکارونی پخته شده رو تخلیه می‌کنیم و حدود یک فنجان از آب پخت رو ذخیره می‌کنیم. ماکارونی رو به ظرف خالی برمی گردونیم و مخلوط غذا‌های دریایی و گوجه فرنگی رو هم می‌زنیم. کمی از آب پخت ماکارونی رو اضافه می‌کنیم تا شل بشه، سپس اون‌ها رو کنار هم می‌ریزیم تا همه چیز خوب مخلوط بشه، در صورت لزوم آب بیشتری اضافه می‌کنیم.

بین ظروف سرو تقسیم می‌کنیم و روی جعفری خرد شده می‌پاشیم. با لیمو سرو می‌کنیم.

منبع: غذا پز

انتهای پیام/

برچسب ها: آموزش آشپزی ، میگو
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۲۰:۳۰ ۲۳ فروردين ۱۴۰۲
صدف خوراكى چيه حلاله