مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه از ادامه ثبت نام شانزدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر این استان تا ۱۸ خردادماه ۱۴۰۰ خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه با اشاره به مرحله به‌روزرسانی اطلاعات تعاونی‌ها در سامانه جامع بخش تعاونی کشور به نشانی http://taavoni.mcls.gov.ir و ثبت نام شانزدهمین جشنواره تعاونی‌های برتر که از ۱۸ اردیبهشت آغاز و تا ۱۸ خردادماه ۱۴۰۰ ادامه دارد، گفت : در مرحله به‌روزآوری، تمامی اطلاعات مرتبط با تعاونی‌ها و بارگذاری مدارک و مستندات مرتبط با آخرین مجمع عمومی عادی تعاونی یا مجمع فوق‌العاده تطبیق اساسنامه تعاونی با قانون بخش تعاونی مصوب سال ۱۳۹۳، اطلاعات اعضای تعاونی، اطلاعات شاغلین در تعاونی، صورت‌های مالی و گزارش‌های حسابرسی تعاونی از سال ۱۳۹۶ تا ۱۳۹۹ و به روزآوری اطلاعات اعضای هیأت مدیره و بازرسان تعاونی انجام می‌شود.

او گفت : در مرحله بعد تعاونی‌هایی که در زمینه به هنگام سازی اطلاعات اقدامات لازم را در زمان تعیین شده انجام داده و واجد شرایط شرکت در جشنواره هستند، باید از تاریخ ۱۹ خرداد ماه تا لغایت ۱۹ تیرماه ۱۴۰۰ نسبت به تکمیل پرسشنامه اختصاصی جشنواره شانزدهم تعاونی‌های برتر و بارگذاری مدارک و مستندات اقدام کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه افزود: این مهلت قابل تمدید نبوده و پس از انجام مراحل مذکور صحت‌سنجی مدارک و مستندات و فعالیت تعاونی‌ها توسط کارگروه علمی جشنواره تعاونی‌های برتر در اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی این استان آغاز می‌شود.

او ادامه داد: تعاونی‌هایی که بالاترین امتیاز را از کارگروه علمی جشنواره کسب کرده باشند، به عنوان تعاونی برتر استان کرمانشاه انتخاب و تعاونی‌های دارای امتیاز ویژه در هر گرایش به عنوان تعاونی برتر ملی معرفی می‌شوند.

عزیزی افزود: شانزدهمین جشنواره استانی تجلیل از تعاونی‌های برتر، شهریورماه ۱۴۰۰ همزمان با هفته تعاون برگزار می‌شود

اجرای ۲۳ هزار و ۵۱۷ طرح اشتغالزایی در یک هزار و ۴۰۰ روستا

حسن عزیزی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کرمانشاه گفت : اعتبار به منظور اجرای ۲۳ هزار و ۵۱۷ طرح اشتغالزایی در یک هزار و ۴۰۰ روستای استان کرمانشاه صرف شده است.

او گفت : نرخ بیکاری استان از ۲۱.۶ درصد در ابتدای سال ۱۳۹۹ با وجود بحران‌های مانند زلزله، سیل، کرونا و تشدید تحریم‌های ظالمانه به ۱۴.۹ درصد در پایان سال ۱۳۹۹ رسید.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای توسعه اشتغال و کاهش نرخ بیکاری با تدوین سند اجرایی سه ساله استان برای سال ۹۸، ۹۹ و ۱۴۰۰، افزود: برای کاهش نرخ بیکاری ۳ درصدی نرخ بیکاری برای سال ۹۸ تعداد ۵۹ هزار و ۶۸۸ فرصت شغلی ناخالص پیش بینی شد که با تحقق برنامه، نرخ بیکاری در پایان سال ۹۸ با کاهش ۳.۱ درصدی به ۱۵.۷ درصد رسید.

عزیزی افزود: برای سال ۹۹ پیش بینی کاهش ۲ و نیم درصدی نرخ بیکاری با ایجاد ۴۷ هزار و ۳۰۸ فرصت شغلی به طور ناخالص و ۱۷ هزار و ۶۴۳ فرصت شغلی ناخالص را داشتیم که توانستیم بیشتر از برنامه یعنی معادل ۵۹ هزار و ۷۱۳ فرصت شغلی به طور ناخالص ایجاد کنیم.

او با اشاره به اینکه میزان اشتغال ایجاد شده ۲۶ درصد بیشتر از میزان پیش بینی شده در سال ۹۹ بود، ادامه داد: پیش بینی‌های سند اشتغال برای سال ۹۹ به دلیل مسائل و تبعات ویروس کرونا و از دست دادن ۲۷ هزار و ۳۴۱ فرصت شغلی در هفت هزار و ۴۳۷ بنگاه اقتصادی محقق نشد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه سال ۹۹ نرخ بیکاری به کمترین میزان در ۱۰ سال گذشته معادل ۱۴.۹درصد رسید، گفت: براساس مفاد سند اشتغال برای تحقق کاهش ۲.۵ درصدی میزان بیکاری در سال ۱۴۰۰ باید ۵۰ هزار و ۸۵۴ فرصت شغلی به طور ناخالص در استان ایجاد شود.

عزیزی به برخی اقدامات دولت برای جبران و کاهش اثرات ویروس کرونا بر اشتغال و فرصت‌های شغلی موجود اشاره کرد و افزود: با شروع شیوع ویروس کرونا در فروردین ۱۳۹۹ تعداد ۱۴ هزار و ۱۴۰ نفر از کسانی که در اثر بیماری کرونا کسب و کار خود را از دست داده بودند در سامانه بیمه بیکاری ثبت نام کردند در حالی که در مدت مشابه در سال ۹۸ فقط ۲ هزار و ۳۰۰ نفر متقاضی استفاده از مقرری بیمه بیکاری در استان شده بودند.

او افزود: دولت برای هشت هزار و ۶۰۹ نفر از مشمولین مقرری بیمه بیکاری به علت محدود بوده منابع صندوق بیمه بیکاری به شرط داشتن حداقل یک ماه سابقه تامین اجتماعی، مقرری بیمه بیکاری را پرداخت و برای سایرین با کمک‌های مواسانه و یارانه معیشتی به صورت فوق العاده قسمتی از آسیب‌های وارده بر مشاغل را جبران کرد .

انتهای پیام/د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.